Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Augusztus 22. 07:49, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

Három színésznő szegődött Tom Cruise mellé

Három színésznő szegődött Tom Cruise mellé

A napokban három színésznő is leszerződött Tom Cruise új filmjéhez.

 A One Shot várhatóan 2013-ban kerül majd a mozikba, méghozzá Christopher McQuarrie rendezésében, aki majd a forgatókönyvet is jegyzi, Lee Child krimisorozata alapján. A történet középpontjában egy nyomozó áll, aki egy olyan katonai mesterlövész ügyében nyomoz, aki állítása szerint véletlenül ölt meg öt embert...

Cruise mellett a napokban vált biztossá, hogy Hayley Atwell, Alexa Davalos és Rosamund Pike is leszerződött a produkcióhoz. A három színésznő közül Atwellt legutóbb az Amerika kapitányban láthattuk, Davalost A titánok harcában, míg Pike-t az Egy lányról című filmben, legközelebb pedig a szeptember közepén érkező új Atkinson filmben, a Johnny English újratöltvében tűnik majd fel.

STOP

Címkék: tom cruise

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.