Városlista
2021. április 15, csütörtök - Tas, Anasztázia

Hírek

2016. Szeptember 27. 15:02, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.) Pápai Rk.

Három ittas vezető a hétvégén

Három ittas vezető a hétvégén

A hétvégén – a Pápai járás illetékességi területén – három gépjárművezető esetében jelzett szeszesital fogyasztást az alkoholszonda.

Pápateszér belterületén 2016. szeptember 24-én 21 óra körül igazoltattak a rendőrök egy 36 éves helyi lakost, aki rendszám nélküli motorkerékpárral közlekedett vezetői engedély nélkül. Még aznap 23 óra 20 perckor Pápán igazoltattak a rendőrök egy 26 éves pápai lakost, aki segédmotoros kerékpárján utast szállított és bukósisakot egyikük sem viselt. A sofőr ez esetben sem rendelkezett vezetői engedéllyel. A harmadik gépjárművezetőt 2016. szeptember 25-én 1 óra körül ellenőrizték a körzeti megbízottak Nyárád külterületén, amint személygépkocsival közlekedett. Valamennyi sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak a rendőrök, amely mindhárom esetben pozitív értéket jelzett, ezért az egyenruhások előállították őket a Pápa Rendőrkapitányságra.

A sofőrök ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán. A segédmotoros kerékpár és a motorkerékpár vezetője által elkövetett engedély nélküli vezetés és egyéb szabálysértések miatt az eljárást a helyi Igazgatásrendészeti Osztály folytatja le.

A kép illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 14. 16:17, szerda | Helyi

Orbán Viktor: Várhatóan jövő héten nyithatnak a vendéglátóhelyek teraszai

Jövő héten nyithatnak a teraszok, ha megvan a három és félmillió beoltott – jelentette be szerdán a közösségi oldalán Orbán Viktor a kormányülést követően.

2021. Április 14. 08:13, szerda | Helyi

Gőgös Zoltán megvizsgáltatta, hogy hatékony-e a szervezetében a korábban kapott kínai vakcina

A korábbi szocialista politikus közösségi oldalán azt írta, hogy az elmúlt napokban szárnyra kapott, a kínai vakcina hatékonyságát megkérdőjelező hangoktól függetlenül is elvégeztette volna a vizsgálatot.

2021. Április 13. 15:51, kedd | Helyi

Április 13. - A Bakonyban egyre vastagabb a hótakaró

Akár 20 cm friss hó is összegyűlhet a Bakony egyes pontjain - írja az Időkép.

2021. Április 13. 09:52, kedd | Helyi

Késsel sebesítette meg partnerét a pápai nő

Életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérletével vádolja a Veszprém Megyei Főügyészség azt az 53 éves pápai nőt, aki vitájuk közepette ittasan egy késsel sebesítette meg férfi ismerősét.