Városlista
2020. október 21, szerda - Orsolya

Hírek

2020. Szeptember 25. 17:54, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Police.hu

Három autó és egy tehergépkocsi ütközött Városlődnél - Ketten meghaltak, öten megsérültek

Három autó és egy tehergépkocsi ütközött Városlődnél - Ketten meghaltak, öten megsérültek

Három autó és egy tehergépkocsi ütközött, öt személy megsérült, két fő életét vesztette Városlődnél, a rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2020. szeptember 25-én 15 óra 50 perc körül a 8-as számú főút 74. kilométerszelvényében, Városlőd külterületén. Az elsődleges információk alapján három autó és egy tehergépkocsi ütközött össze, melynek következtében öt fő megsérült, két személy pedig a helyszínen életét vesztette.

A balesetben külön autóban ketten, egy férfi és egy nő haltak meg, a sérültek között életveszélyes, és súlyos sérültek is vannak, köztük gyerekek is információink szerint.

A Veol.hu információi szerint az egyik elhunyt egy 55 éves ajkai nő, aki utas volt. A másik egy 31 éves veszprémi férfi, az egyik vétlen autó sofőrje volt.

A baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta, a forgalmat mindkét irányból Városlőd belterületére terelik.

A rendőrségi kéri, az arra közlekedők türelmét és megértését!

Fotó: Olvasónk, László, Deltahirek.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 21. 09:00, szerda | Helyi

Kábítószer hatása alatt vezetett a 32 éves férfi

A Pápai Járási Ügyészség bódult állapotban elkövetett járművezetés vétségével vádolja azt a 32 éves férfit, aki kábítószer hatása alatt vezetett idén januárban.

2020. Október 21. 08:07, szerda | Helyi

Szomorú rekord! 20 új fertőzött egy nap alatt Pápán!

Soha nem volt annyi aktív fertőzött Pápán, mint most.

2020. Október 21. 00:00, szerda | Helyi

Bántalmazta, majd szakítás után zaklatta volt barátnőjét

Garázdaság és zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség egy 21 éves férfival szemben, aki előbb kiskorú barátnőjét bántalmazta, majd miután a lány szakított vele, hívásokkal és üzenetekkel fenyegette.

2020. Október 20. 17:19, kedd | Helyi

Buszsofőrök verekedtek össze az egyik Pápa környéki faluban

Súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség egy 44 éves autóbuszvezetővel szemben, aki egy szintén buszsofőr kollégájával fennállt nézeteltérését annak autóbuszán, verekedéssel akarta rendezni.