Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2017. Január 08. 07:34, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt) Fotó: Molnár Márk

Harmadszor is telt házzal- Újévi Fúvós Show

Harmadszor is telt házzal- Újévi Fúvós Show

Az idei évben a XX. század második felének nagy slágereit dolgozta fel Pápa Város Fúvószenekara, olyan vendégelőadók közreműködésével, mint Puskás Peti, Ekanem Bálint, valamint a pápai Rolling Up zenekar.

A nagy sikerre való tekintettel három koncertet is adtak a zenészek, de a harmadik előadás "telt házát" látva, akár még egy negyedik is belefért volna. A koncerten jól ismert magyar előadók dalai csendültek fel, mint Máté Péter, Cserháti Zsuzsa, Fenyő Miklós, Presser Gábor, Demjén Ferenc slágerei. A különleges hangzás, a jól ismert dalok, valamint az énekesek előadásmódja együttesen igazán egyedivé varázsolták a szórakozni vágyó közönség estéjét, mely zúgó vastapssal köszönte meg a kapott élményt.

A Rolling Up zenekarban közre működött Orovecz-Dublecz Katalin és Király Mónika énekkel, Szórádi Gábort zongorán, Molnár Zoltán gitáron, Karácsony István basszusgitáron, Horváth Roland a doboknál és a fúvószenekar egyik tagja, Gabnai Attila tenorszaxofonon.Az est házigazdái László Katalin és Móczár Bence voltak. A dalokat Horváth Adrián karnagy hangszerelte.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 20:36, szerda | Helyi

Kiütéses győzelemmel jutott tovább a megyei kupában a Perutz

A Veszprém vármegyei kupa 5. fordulójában az idén még veretlen Balatonfűzfő otthonába látogatott a Perutz, ahol sikerült revansot venni a bajnokságban elszenvedett vereségért és 5-0-s győzelemmel jutott tovább a Pápa.

2024. Május 01. 09:23, szerda | Helyi

Elindultak a fúvósok, ébresztőt fújnak a városnak

Szokásukhoz híven május első napján újra teherautóra ül Pápa Város Fúvószenekara és zenével ébreszti a város lakóit.

2024. Április 30. 13:06, kedd | Helyi

Pápára jön Magyar Péter

Május másodikán csütörtökön, este 6-kor beszél a Fő téren, majd pedig kötetlen beszélgetésre invitálja a jelenlévőket a Tisza párt vezetője.

2024. Április 30. 12:58, kedd | Helyi

Bocskay László visszalépett a jelöltségtől

A Fidesz-KDNP jelöltje kezelőorvosai javaslatára döntött úgy, hogy nem indul el az önkormányzati választáson, Pápa 3-as számú egyéni választókerületében.