Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2016. Szeptember 23. 09:24, péntek | Belföld
Forrás: Infopapa.hu, 24.hu

Gyurcsány Londonba ment, de nem nagyon örültek neki a kinti magyarok

Gyurcsány Londonba ment, de nem nagyon örültek neki a kinti magyarok

Az internetes közvetítést is megszakították, akkora hangzavar lett a kocsmában.

Angliában turnézik Gyurcsány Ferenc egykori miniszterelnök, a Demokratikus Koalíció elnöke, aki a meghirdetett program szerint ott élő magyarokkal is találkozik. Az eseményt egy londoni pubba hirdették meg, és az itthon maradtaknak a Facebookon közvetítették. Vagyis próbálták.

Az elején a megjelenteket arra kérte Gyurcsány, hogy ne vegyenek részt a jövő vasárnapi népszavazáson. Ezután valaki megkérdezte, hogy elnézést, nem szégyelli ön magát?

Gyurcsány folytatta volna, de a közbeszóló férfi szemére vetette, hogy el kellett jönniük Angliába, hogy megéljenek, erre utánuk megy. Ezután veszekedés tört ki Gyurcsány hívei és ellenzéke közt, a pártelnök még próbált beszélni a hangzavarban, de végül feladta, azt mondta, mindjárt folytatják.

Ez volt nyolc óra előtt tíz perccel, negyed kilencig még nem jelentkeztek, így azt se tudjuk, hogy összeverekedtek-e, vagy azóta már együtt söröznek, esetleg mindenki ment a dolgára, netán rendőrt is kellett hívni. Ha történt bármi érdekes, arról majd beszámolunk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során