Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2023. Június 27. 17:28, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Gyurcsány Ferenc átadta a DK új pápai irodáját

Gyurcsány Ferenc átadta a DK új pápai irodáját

A párt elnöke Ferenc pápát idézve arról beszélt, hogy nekik nem egymást kell biztatniuk, hanem meg kell győzniük azokat, akik vacillálnak, hogy merre haladjon tovább az ország.

A korábbi miniszterelnök Grőber Attila helyi választókerületi vezetővel közösen tartott lakossági fórumot a Márton István utcában.A megnyitón Grőber Attila a helyi alapszervezet helyzetét értékelte, elmondta, hogy az ellenzéki pártok közötti összefogás feltételei a munka és a közös programalkotás. Mint mondta, egyre csak gyarapszik a DK helyi taglétszáma, úgy fogalmazott, hogy már nem férnének fel egy közös fényképre, majd pedig országos ügyek kerültek terítékre.

Gyurcsány Ferenc a jelenlegi politikai helyzetet értékelte, szerinte Magyarországnak egy erős szociáldemokrata kormányra van szüksége. Ferenc pápa szavait idézve azt mondta a helyi szimpatizánsoknak, hogy nem egymást, sokkal inkább azokat kell meggyőzniük, akik vacilállnak azzal kacsolatban, hogy merre szeretnék haladni látni Magyarországot. A volt miniszterelnök szerint ideje leszámolnia a magyar politikának azzal a tévedéssel, hogy akinek több mindene van, az többet is ér.

Az irodamegnyitó alkalmából jelentette be Gyurcsány Ferenc, hogy Grőber Attilát indítják polgármesternek a jövő évi önkormányzati választáson.

Az alkalom a hallgatóság kérdéseivel ért véget.

Fotó: Molnár Bálint

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 08:07, péntek | Helyi

Lezárja a MÁV az Acsádi úti vasúti átjárót

A lezárás idején sem gyalogosan, sem pedig közúti járművel nem lehet majd áthajtani a kereszteződésen.

2024. Május 02. 20:00, csütörtök | Helyi

Magyar Péter Pápán: Napról-napra többen vagyunk

Városunkba is ellátogatott Magyar Péter, a Talpra Magyarok közösségének vezetője, a TISZA párt alelnöke, aki mintegy ezer fős tömeg előtt tartott politikai nagygyűlést.

2024. Május 02. 15:04, csütörtök | Helyi

Unger Tamás: Költséghatékonyabb alvállalkozókkal végeztetni a zöld területek gondozását

Az alpolgármester Grőber Attila ellenzéki polgármesterjelölt kritikáira reagált, amelyeket a zöld területek gondozásával kapcsolatban fogalmazott meg.