Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2014. Augusztus 22. 10:51, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

\"Győztes csapaton ne változtass\" - Bemutatta jelöltjeit a Fidesz

\

A fenti elvet alkalmazza a Fidesz pápai szervezete, mivel valamennyi jelenlegi képviselőjét újra indítja az októberi önkormányzati választásokon.

A Fidesz irodában tartott bemutatkozáson jelen volt Kovács Zoltán egykori pápai polgármester is. Szerinte pontosan a tapasztalat az, ami a Fidesz jelöltjei mellett szól, valamint az a bizalom, melyet már megszolgáltak az elmúlt években, így a most záruló önkormányzati ciklusban is. Az országgyűlési képviselő szerint az elmúlt ciklus volt a legnehezebb időszak a képviselő-testület számára, ugyanis a válság kellős közepén állt fel, valamint olyan rendkívül komoly problémát, mint a húsgyár kérdését is meg kellett oldania.

Az államtitkár szerint a fő cél az, hogy jól együtt tudjon működni továbbra is a Fidesz vezette kormány és a pápai önkormányzat, valamint a polgármester és a képviselő-testület, továbbá az ellenzéki képviselők is támogatni tudjanak a város egészét érintő ügyeket.

Áldozó Tamás polgármester-jelölt azt emelte ki, hogy a korábbiaktól eltérően öt évig fog tartani az önkormányzati ciklus, ráadásul ez egybeesik az uniós költségvetési ciklussal. - Ezért a következő testületnek az a felelőssége, hogy az Európai Uniós ciklus biztosította keretek és feltételek között a lehető legnagyobb haladást, gazdagodást érje el a város számára, a pápaiak közösségével. Mi erre az időszakra készülünk az elképzeléseinkkel. A következő 5-7 évre vonatkozó terveinket negyven projektben foglaltuk össze és fogjuk a választók elé tárni. Meggyőződésünk szerint ezek a projektek alkalmasak arra, hogy a város tovább haladjon előre - foglamazott a városvezető.

Az újrázásért induló politikus a folyamatosság fontosságát hangsúlyozta. -A mi városunk sikerei sok minden más mellett annak voltak köszönhetőek, hogy ez a folyamatosság megvolt, a mindenkori városvezetés tudott élni azzal a sok-sok felhalmozott tapasztalattal, ami a többször újraválasztott képviselők munkájában megjelent. Ezért is ajánlom valamennyi pápai figyelmébe képviselő és képviselőjelölt társaimat, ugyanazt a csapatot, akikkel 2010-ben és 2006-ban is nyertünk a választásokon.

Áldozó Tamás szerint is az elmúlt időszak volt a legnehezebb ciklus a város életében, egyúttal köszönetet mondott a kormányzatnak, hogy több alkalommal is segítséget nyújtott a városnak. Így a húsgyár megmentésében való közreműködésért, az adósságkonszolidációért, valamint a 2014-es pénzügyi támogatásokért.

A városvezető a megkezdett munka folytatásához kéri a válsztók bizalmát. -Én azt kérem a pápaiaktól, hogy az a bizalmuk, ami eddig megvolt bennünk, és aminek köszönhetően mi is tudtuk a munkánkat végezni, az maradjon meg, bízzanak a Fideszben és ha ez így lesz, akkor közösen, összefogva nagyon sok szép eredményt fogunk tudni elérni. Hozzátette: amennyiben megkapja a választók bizalmát, újra Unger Tamást jelöli majd alpolgármesternek.

A Fidesz jelöltjei: Áldozó Tamás, Bocskay László, Császár Endre, dr. Hermann István, Máté István, dr. Péntek Árpád, Unger Tamás, Venczel Csaba, dr. Vörös Ibolya, Zsegraits Gyula

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.

2024. Április 23. 18:42, kedd | Helyi

Grőber Attila: A nyugdíjas egyesület vezetője hívta-e a nyugdíjasokat, a személyi számukat kérve?

A hírek szerint történtek ilyen hívások, Baán Éva korábban azt nyilatkozta, hogy az egyesület nevében telefonáltak. Az ellenzéki politikust azonban megkeresték azzal, hogy Baán Éva hívta fel őket az adategyeztetés miatt.

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.