Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2017. Április 19. 05:00, szerda | Belföld
Forrás: mti

Gyorshajtókat próbál kiszűrni a rendőrség

Gyorshajtókat próbál kiszűrni a rendőrség

A rendőrség 24 órás sebességellenőrzéssel próbálja kiszűrni a gyorshajtókat; az európai akció, az úgynevezett Speedmarathon szerda reggel 6 órától csütörtök reggel 6 óráig tart.

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL kezdeményezésére indult kampány célja a sebességtúllépés veszélyességének tudatosítása.

A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint az ellenőrzés ideje alatt valamennyi úgynevezett komplex közlekedési ellenőrzési pontot - vagyis mindegyik fix telepítésű és mobil modern traffipaxot - használni fogják. A változtatható elhelyezésű műszerek számára több ellenőrzési helyet is kijelölnek.

A tavaly áprilisi hasonló akció keretében 857 helyszínen ellenőrizték a járművek sebességét, és 3741 gyorshajtót bírságoltak meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.