Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Május 18. 02:58, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Gyöngyösi Márton Pápán: Sohasem volt még ekkora tétje a választásoknak

Gyöngyösi Márton Pápán: Sohasem volt még ekkora tétje a választásoknak

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Európai Parlamenti választásokra jelölt listájának vezetője városunkban tartott utcafórumot.

A politikus azt mondta, sosem volt még ekkora tétje a választásoknak, mint most, május 26-án, mivel szerinte Orbán Viktor és a Fidesz kivezetné Magyarországot az európai unióból, hogy egy "bérrabszolgaságon alapuló diktatórikus rendszert építsen ki".

A migráció kérdéskörével kapcsolatban elmondta, Orbán Viktor és a Fidesz az elmúlt években közel 86 ezer migránst telepített be Magyarországra. Gyöngyösi Márton a határőrség visszaállítását sürgeti, hiszen szerinte így lehetne hatékonyan megvédeni Magyarországot.

Az EP-listavezető szerint a migráció mellett komoly problémát jelent a Magyarországról való kivádnorlás. - Több százezer magyar hagyta már el a hazánkat a jobb megélhetés reményében. Az alacsony bérek miatt kivándorló magyarok helyére a Fidesz pedig migránsmunkások ezreit hívná be. A Jobbik szerint egy radikális bérfelzárlóztatásra lenne szükség, a magyar munkavállalóknak kell munkahelyet biztosítani, és a hazai béreket a nyugati bérekhez kell felzárkóztatni, ugyanis hazánkban az árunió már megvalósult, a bérunió még nem - fogalmazott a képviselő.

Szerinte ehhez fel kell számolni a korrupciót, az európai uniós források ugyanis a magyar emberket illetik meg, "nem pedig Orbán Viktor haveri körét és oligarcháit". Éppen ezért a Jobbik azt szeretné, hogy Magyarország is csatlakozzon az Európai Ügyészséghez, az ellopott pénzek miatt pedig "fizessenek a bűnösök, ne a magyar emberek" - mondta a politikus.

Gyöngyösi Márton szerint mindezért fontos, hogy mindenki elmenjen választani. A politikus arra biztatja a szavazópolgárokat, hogy támogassák voksukkal a Jobbikot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 13:48, szerda | Helyi

Megvan a Játékfesztivál első fellépője!

Többszörös visszatérő zenekar lép fel pénteken.

2024. Április 17. 13:41, szerda | Helyi

Pápai Történetek - Krahulcsán János volt a vendég

Közösen Pápáért Egyesület által szervezett programsorozat első alkalmán a pápai erdészet nyugalmazott igazgatója volt a meghívott vendég, aki szenvedélyes túrázó, 70 évesen járta először végig az El Camino-t.

2024. Április 16. 16:18, kedd | Helyi

Az E.On segítségével biztonságosan építhet fészket a gólyapár a Közgáznál

A Pápán Hallottam csoportban kezdődött egy felhívással a történet, az áramszolgáltató gyorsan reagált.

2024. Április 16. 12:50, kedd | Helyi

Ismét Pápára jönnek a legjobb történelmi filmek a nagyvilágból!

Április 25-28 között ismét megrendezzük Pápán a Nemzetközi Történelmi Film Fesztivált, ez már a negyedik évad.