Városlista
2021. december 3, péntek - Ferenc

Hírek

2012. Május 10. 14:09, csütörtök | Belföld
Forrás: OrientPress

Ügyfélkapu létesíthető a kormányablakokban is

Ügyfélkapu létesíthető a kormányablakokban is

Az elektronikus ügyintézést segíti a személyes ügyfélkapu, melyet kormányablakokban is lehet létesíteni, személyes megjelenés útján, a 18. életév betöltését követően.

Az első ügyfélkapu nyitása ingyenes, létesítéséhez személyazonosító okmány, valamint érvényes, saját használatban lévő elektronikus levélcím (email-cím) szükséges.

Az ügyfélkapun keresztül számtalan ügyet el lehet intézni, néhány példa a sok közül:

- Az adóbevallást május 21-ig ügyfélkapun keresztül is be lehet küldeni az adóhatósághoz.

- A mezőgazdasági támogatások igényléséhez szükséges egységes kérelmet ügyfélkapun keresztül is be lehet nyújtani május 15-ig.

- A Takarnet 24 Internet alapú rendszeren keresztül - ügyfélkapus belépést követően -, elektronikus, nem hiteles tulajdoni lap- és térképmásolat kérdezhető le, díjfizetés ellenében.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 02. 19:04, csütörtök | Belföld

Halálos késelés miatt emeltek vádat Pest megyében

Vádat emeltek két férfi és egy nő ellen halálos késelés miatt Pest megyében - tudatta a főügyészség közleményben csütörtökön az MTI-vel.

2021. December 02. 17:01, csütörtök | Belföld

Hetven százalékra nőtt az átoltottság

Az egész országban tovább nőtt az átoltottság, melyhez az oltási akció is jelentősen hozzájárult. A jelenleg oltható 12 év feletti lakosság átoltottsága 69,7 százalékos. Az oltatlanokat továbbra is várják az oltópontokon

2021. December 02. 16:06, csütörtök | Belföld

Megkéselte betegtársát a kórház Covid-intenzív osztályán

Átadta az ügyészségnek a nyomozás iratait a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) annak a kínai férfinak az ügyében, aki megszurkálta betegtársát a Honvédkórház Covid 2-es intenzív osztályán.

2021. December 02. 15:04, csütörtök | Belföld

Még egy évig pályázhatnak erdőtelepítésre a települések

A Vidékfejlesztési Programban még egy évig pályázhatnak a települések erdőtelepítési támogatásra, miután a pályázatok beadási határidejét 2022. december 31-ig meghosszabbították