Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Május 23. 16:10, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Gyermeknapon és majálison is várja a gyermekeket a rendőrség

Gyermeknapon és majálison is várja a gyermekeket a rendőrség

A Pápai Rendőrkapitányság bűn- és baleset-megelőzési programokkal, kerékpár regisztrációval, valamint toborzással várja az érdeklődőket több hétvégi rendezvényen is.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2019. május 25-én 10 órától 12 óráig a mihályházi játszótéren megrendezendő gyermeknapon, délután 16 órától 19 óráig az Acsády sportpályán, a 8. Városrész Majálison lesznek jelen. Másnap, 2019. május 26-án 14 óra 30 perctől 17 óráig az Erzsébet ligetben, a városi gyermeknapon várják az érdeklődőket.

A rendezvényeken bárkinek lehetősége lesz kerékpárját regisztráltatni az országos BikeSafe kerékpár nyilvántartásba, amely a kétkerekű ellopása esetén nyújt segítséget a jármű megtalálásához. Emellett a gyermekek közlekedési játékokkal játszhatnak, KRESZ feladványokat oldhatnak meg, míg felnőtt kísérőiket KRESZ tesztekkel, bűnmegelőzési kiadványokkal és személyre szóló vagyonvédelmi tanácsokkal várják a rendőrök.
Az érdeklődők a határvadász szolgálatról, a jelentkezés feltételeiről és a juttatásokról is részletes tájékoztatást kaphatnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:28, péntek | Helyi

Figyelem, elindult a rendőrség akciója az utakon!

Ma reggel 6 órától 24 órán keresztül az egész vármegyében kint lesznek a sebességmérők az utakon.

2024. Április 17. 13:48, szerda | Helyi

Megvan a Játékfesztivál első fellépője!

Többszörös visszatérő zenekar lép fel pénteken.

2024. Április 17. 13:41, szerda | Helyi

Pápai Történetek - Krahulcsán János volt a vendég

Közösen Pápáért Egyesület által szervezett programsorozat első alkalmán a pápai erdészet nyugalmazott igazgatója volt a meghívott vendég, aki szenvedélyes túrázó, 70 évesen járta először végig az El Camino-t.