Városlista
2019. június 17, hétfő - Laura

Hírek

2019. Május 23. 16:10, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Gyermeknapon és majálison is várja a gyermekeket a rendőrség

Gyermeknapon és majálison is várja a gyermekeket a rendőrség

A Pápai Rendőrkapitányság bűn- és baleset-megelőzési programokkal, kerékpár regisztrációval, valamint toborzással várja az érdeklődőket több hétvégi rendezvényen is.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2019. május 25-én 10 órától 12 óráig a mihályházi játszótéren megrendezendő gyermeknapon, délután 16 órától 19 óráig az Acsády sportpályán, a 8. Városrész Majálison lesznek jelen. Másnap, 2019. május 26-án 14 óra 30 perctől 17 óráig az Erzsébet ligetben, a városi gyermeknapon várják az érdeklődőket.

A rendezvényeken bárkinek lehetősége lesz kerékpárját regisztráltatni az országos BikeSafe kerékpár nyilvántartásba, amely a kétkerekű ellopása esetén nyújt segítséget a jármű megtalálásához. Emellett a gyermekek közlekedési játékokkal játszhatnak, KRESZ feladványokat oldhatnak meg, míg felnőtt kísérőiket KRESZ tesztekkel, bűnmegelőzési kiadványokkal és személyre szóló vagyonvédelmi tanácsokkal várják a rendőrök.
Az érdeklődők a határvadász szolgálatról, a jelentkezés feltételeiről és a juttatásokról is részletes tájékoztatást kaphatnak.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 16. 07:33, vasárnap | Helyi

Remek volt a hangulat a Margaret Island koncertjén

A fiatal zenekar először járt városunkban. Videónk és képeink a szombat esti koncertről:

2019. Június 16. 07:12, vasárnap | Helyi

95 éves lenne Huszár János helytörténész

95 esztendős lenne Pápa város néhai ikonikus alakja, a jeles pápai pedagógus és helytörténész: Huszár János.

2019. Június 15. 11:50, szombat | Helyi

Rengeteg a rendőr Mezőlak környékén

Emberi testrészt talált egy autós tegnap késő délután Mezőlak közelében. A rendőrség keresőkutyákkal, nagy erőkkel vonult a helyszínre, hogy átvizsgálja a környéket.

2019. Június 15. 08:08, szombat | Helyi

Emberi testrészt talált egy autós Mezőlak közelében

Olvasónk tájékoztatása szerint pénteken késő délután egyik ismerőse kerékcsere közben egy emberi lábat talált az árokban, Mezőlak közelében.