Városlista
2020. július 10, péntek - Amália

Hírek

2011. Augusztus 16. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Gyermeket vár a szép színésznő

Gyermeket vár a szép színésznő

Boldog évfordulót és gratulálunk a babához is! Ugyanis ez a két örömteli esemény szinte egyszerre érte a bájos énekes-színésznőt.

Hilary Duff (23) és férje, Mike Comrie (30), akik első házassági évfordulójukat ezen a hétvégén ünnepelték, szülői örömök elé néznek, mint azt a leendő anyuka hivatalos weboldalán közzétette. Duff írt az esküvőjéről is, amire 2010. augusztus 14-én került sor, majd következhetett a nagy bejelentés: "Meg akarunk osztani további izgalmas híreket... Hamarosan hárman leszünk. Rettenetesen boldogok vagyunk, és készek arra, hogy új fejezet kezdődjön az életünkben" - írta.

Már egyszer az év elején felreppent a hír, hogy várandós a sztár, de akkor még cáfolt: "Ez csak pletyka srácok - twittelte januárban -, nem igaz. De köszönöm a jókívánságokat! LOL." Már csak arra lennénk kíváncsiak, ha annak idején a lánykérést ilyen "bensőségesen" köszönte meg, a gyermekáldásért hogyan fejezte ki háláját?

Címkék: színésznő

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 08. 15:02, szerda | Bulvár

Jude Law játssza Hook kapitányt az új Pán Péter-filmben

Jude Law játssza Hook kapitányt a Disney új Pán Péter-filmjében - számolt be róla a The Hollywood Reporter.

2020. Július 08. 07:14, szerda | Bulvár

Donald Trumpot rossz színben feltüntető könyvet írt az unokahúga

Könyvet írt Donald Trump amerikai elnökről az unokahúga. Az elnököt kedvezőtlen színben feltüntető memoár július 14-én jelenik meg, de kedd este az amerikai sajtóban már részleteket közöltek belőle.

2020. Július 08. 07:08, szerda | Bulvár

Brad Pitt játssza a főszerepet David Leitch új thrillerében

Brad Pitt játssza a főszerepet David Leitch új thrillerében - írja a The Hollywood Reporter.

2020. Július 07. 08:46, kedd | Bulvár

A Dirty Slippers új dalán ismét brit sztárproducerrel dolgozott

Ismét a brit sztárproducer, George Shilling közreműködésével készített dalt a Dirty Slippers, a hazai csapat Kockáztass velem című száma várhatóan augusztusban jelenik meg egy új stúdióalbum előfutáraként.