Városlista
2021. október 17, vasárnap - Hedvig

Hírek

2013. Június 17. 09:14, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Gyarapodni látszik a Schobert család, de Hajdúék és Stohlék is tervezgetnek

Gyarapodni látszik a Schobert család, de Hajdúék és Stohlék is tervezgetnek

Celeb-bébik a láthatáron?

Schobert Norbi nemrégiben osztotta meg a rajongókkal túláradó örömét, amire az az örömteli tény szolgáltatta az okot, hogy Réka asszony rábólintott a negyedik babára. A kicsinek állítólag kislánynak kell lennie, hogy helyreálljon a nemek egyensúlya a Schobert családban.

Norbi újabb kétértelmű posztja, az egyik közösségi oldalon, tudatta a rajongókkal, hogy vacsorát készít, méghozzá hat személyre, s ez az apró utalás sokak szerint épp elegendő Réka asszony várandós mivoltának bizonyságául. Később Réka közölte, hogy nagy bejelentésre készülnek, s ezek után a rajongó tábornak kétsége sem fér ahhoz, hogy hamarosan érkezik a negyedik baba.

Nem jelenthet akadályt az sem, hogy a legidősebb Schobert csemete, Lara kézzel-lábbal tiltakozik az új kistestvér ellen, de nála ez szinte már normálisnak mondható, eddig is mindig így tett, ám amint megpillantja az aktuális kistesót, azonnal megváltozik a véleménye.

A házaspár nem titkolja, annak idején Norbi aggódott, amikor neje előállt a harmadik gyermek gondolatával, de végül nem bánta meg, ám igazán család centrikus, gondoskodó apává csak veleszületett szívbetegségéből felgyógyulva vált.

Hajdúéknál is érik a harmadik baba gondolata, ám a férj csakis azzal a kikötéssel egyezett bele, hogy neje nem akarja majd szuper gyorsasággal leadni a terhessége során felszedett plusz kilókat. Kata azt mondja, valahányszor babás barátokhoz mennek, kedvet kap maga is a babázáshoz, de amint eszébe jutnak a sírós, hasfájós, fogfájós, álmatlan éjszakák, azonnal lanyhul kicsit a hajlandósága. Ám végül is zöld utat adtak a bébinek, ha nem is azonnal.

Stohlék sem maradnak ki s jóból. A börtönbüntetéséből szabadult színész, a hírek szerint, átértékelte az életét, s aligha nem a családot találta a legfontosabbnak. Azok után, hogy korábban gyakorta mulatta át az éjszakákat, nemrégiben a saját bírósági tárgyalásáról is azzal az indokkal távozott, hogy a kislányáért kell mennie, ugyanakkor a párja, Ancsika kegyeit is keresi. Nem győzi meghálálni neki, hogy a bajban is kitartott mellette. Ancsika viszont mindennél jobban vágyik kislányuk mellé egy kisfiúra, s a hírek szerint, Stohl beleegyezésének révén, elhárult minden akadály a születendő baba elől.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 16. 08:47, szombat | Bulvár

A Coldplay környezetbarát világturnét tervez jövőre

A Coldplay együttes vállalta, hogy 2022-es világturnéja 50 százalékkal alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátással jár majd, mint 2016-os turnéja.

2021. Október 13. 08:51, szerda | Bulvár

Indul a jelentkezés A Dal 2022-ra, élő lesz a zenei kíséret

November 15-ig lehet jelentkezni A Dalba, a köztelevízió zenés produkciójába. Az immár tizenegyedik évadjához ért dalválasztó válogatóiba ismét negyven dal jut, 2022-ben először lesz élő a zenei kíséret.

2021. Október 12. 16:07, kedd | Bulvár

Fegyveres betörők luxuscikkeket raboltak a volt Juventus-játékos lakásából

Fegyveres betörők mintegy 300 ezer euró (108,5 millió forint) értékben luxuscikkeket vittek el az OGC Nice gaboni válogatott labdarúgója, Mario Lemina lakásából.

2021. Október 12. 08:47, kedd | Bulvár

Pink a 21. század legtöbbet játszott női előadója Nagy-Britanniában

Pink a 21. század legtöbbet játszott női előadója Nagy-Britanniában a PPL szerzői jogi csoport közlése szerint.