Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Június 17. 09:14, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Gyarapodni látszik a Schobert család, de Hajdúék és Stohlék is tervezgetnek

Gyarapodni látszik a Schobert család, de Hajdúék és Stohlék is tervezgetnek

Celeb-bébik a láthatáron?

Schobert Norbi nemrégiben osztotta meg a rajongókkal túláradó örömét, amire az az örömteli tény szolgáltatta az okot, hogy Réka asszony rábólintott a negyedik babára. A kicsinek állítólag kislánynak kell lennie, hogy helyreálljon a nemek egyensúlya a Schobert családban.

Norbi újabb kétértelmű posztja, az egyik közösségi oldalon, tudatta a rajongókkal, hogy vacsorát készít, méghozzá hat személyre, s ez az apró utalás sokak szerint épp elegendő Réka asszony várandós mivoltának bizonyságául. Később Réka közölte, hogy nagy bejelentésre készülnek, s ezek után a rajongó tábornak kétsége sem fér ahhoz, hogy hamarosan érkezik a negyedik baba.

Nem jelenthet akadályt az sem, hogy a legidősebb Schobert csemete, Lara kézzel-lábbal tiltakozik az új kistestvér ellen, de nála ez szinte már normálisnak mondható, eddig is mindig így tett, ám amint megpillantja az aktuális kistesót, azonnal megváltozik a véleménye.

A házaspár nem titkolja, annak idején Norbi aggódott, amikor neje előállt a harmadik gyermek gondolatával, de végül nem bánta meg, ám igazán család centrikus, gondoskodó apává csak veleszületett szívbetegségéből felgyógyulva vált.

Hajdúéknál is érik a harmadik baba gondolata, ám a férj csakis azzal a kikötéssel egyezett bele, hogy neje nem akarja majd szuper gyorsasággal leadni a terhessége során felszedett plusz kilókat. Kata azt mondja, valahányszor babás barátokhoz mennek, kedvet kap maga is a babázáshoz, de amint eszébe jutnak a sírós, hasfájós, fogfájós, álmatlan éjszakák, azonnal lanyhul kicsit a hajlandósága. Ám végül is zöld utat adtak a bébinek, ha nem is azonnal.

Stohlék sem maradnak ki s jóból. A börtönbüntetéséből szabadult színész, a hírek szerint, átértékelte az életét, s aligha nem a családot találta a legfontosabbnak. Azok után, hogy korábban gyakorta mulatta át az éjszakákat, nemrégiben a saját bírósági tárgyalásáról is azzal az indokkal távozott, hogy a kislányáért kell mennie, ugyanakkor a párja, Ancsika kegyeit is keresi. Nem győzi meghálálni neki, hogy a bajban is kitartott mellette. Ancsika viszont mindennél jobban vágyik kislányuk mellé egy kisfiúra, s a hírek szerint, Stohl beleegyezésének révén, elhárult minden akadály a születendő baba elől.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.