Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Május 20. 14:13, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Gyanúsítottként idézték be Zalatnay Cinit

Gyanúsítottként idézték be Zalatnay Cinit

Zalatnay Saroltát még az ág is húzza, mióta annak idején jogerősen elítélték és letöltötte kétéves börtönbüntetését.

Nemrégiben számára ugyan kedvezően zárult az eljárás, amit szintén csalás vádjával indított ellene egy ismert állatvédő alapítvány elnöke, de fellélegezni sem volt ideje, ugyanis most újra meggyanúsították. Ezúttal egy elhagyott asszony támadta be.

- Kezdem úgy érezni, hogy én lettem ebben az országban a híresség, akit boldog-boldogtalan megvádolhat, pusztán azért, mert egyszer az életemben hagytam magam megvezetni és belekeveredtem egy csalásba. A mostani eset előtt értetlenül állok. Ismerem ugyan a történet szereplőit, de anyagi természetű vitánk sosem volt egymással. Ennek ellenére csütörtökön be kellett mennem a IV. kerületi kapitányságra, ahol szembesültem a képtelen históriával, amiről a részleteket ügyvédem tudja ismertetni - mondta az énekesnő az Új Ásznak.

- Cininek hatalmas rajongótábora van és ebbe a táborba tartozik az a férfi is, akinek a felesége most feljelentette ügyfelemet. Az illető és Cini hosszú évek óta ápolnak jó viszonyt egymással, ezért is jelezte az úriember, hogy segít koncertek szervezésében és szívesen ad kisebb összegű kölcsönt kedvencének, miután megtudta, hogy a procedúra miatt megromlott anyagi helyzete. Ügyfelem ezt az összeget hiánytalanul vissza is fizette, most mégis emiatt került gyanúsítás alá. A férfi ugyanis nem először, de meglehet végleg elhagyta a családját tavaly év végén, és a hölgy vélhetően úgy gondolja, hogy ehhez Cininek valamiféle köze van. Persze az is előfordulhat, hogy így próbál meg fogást találni egykori párján, aki jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik - vázolta a helyzetet röviden dr. Medveczky Mihály.

- Valóban jártunk a rendőrségen, ahol a gyanúsítás ellen panasszal éltünk és nem tettünk vallomást sem. Várjuk a férfi előkerülését, hiszen ő az, aki igazolhatja, hogy nincs anyagi természetű vitája az ügyfelemmel - zárta rövidre a jogi képviselő.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára