Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Április 10. 14:25, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Így verik át a sztárok rajongóikat

Így verik át a sztárok rajongóikat

Míg Angliában már nyíltan beszélnek róla, sőt törvényben akarják szabályozni a retusálást, addig itthon, még mindig titkolják, ha egy celeb testén photoshoppal igazítanak.

VV Kinga azonban csúnyán lebukott a napokban, aminek kapcsán ráadásul az is kiderült, hogy a nyuszis magazinban szereplők közül nem a szőkeség az egyetlen, akinek testét retusálással tökéletesítették. Az ominózus fotón, amely a Facebookon keringett, jól látható, hogy a Playboyos képbe bizony belenyúltak. Míg az előtérben pózoló lány teste tökéletes, addig az árnyékán látszik némi súlyfelesleg.

Pantl Péter a Playboy főszerkesztője elmondta, ők is látták az ominózus fotót, aminek a jelentőségét szerinte eltúlozzák. Azt mondja, sohasem tagadták, hogy retusálják a fotókat, hiszen a férfimagazinok a világon mindenhol így dolgoznak. Hozzátette: ez nem azt jelenti, hogy mindenkiből más nőt faragnak, mint amilyen valójában. A főszerkesztő állítja, hogy a Kingás képekbe sem nyúltak jobban bele az átlagnál.

A retusálást egyébként azért akarják Angliában betiltani, mert a kozmetikázott képek rossz hatással vannak a fiatalok önértékelésére. Ha ugyanis azt látják, hogy kedvenc sztárjaik csont soványak, ránctalanok és nagymellűek, egészen biztosan ők is olyanná akarnak válni. S, mivel számukra nem állnak rendelkezésre a "csodamódszerek" koplalni kezdenek, amellyel saját egészségüket veszélyeztetik. Nem csoda hát, ha az angolok tíz körömmel harcolnak a retusálás betiltása ellen. Kérdés, nálunk valaha lesz-e ilyen törvényre igény?

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.