Városlista
2024. június 22, szombat - Paulina

Hírek

2024. Június 09. 22:21, vasárnap | Helyi
Forrás: Szalóky Zsolt

Grőber Attila: Köszönöm!

Grőber Attila: Köszönöm!

Grőber Attila megnyerte az önkormányzati választást, ő lesz Pápa új polgármestere.

34 év után történik váltás, a rendszerváltozás óta ugyanis mindig fideszes polgármestere volt a városnak.

Grőber Attila a köszönet hangján, szerényen nyilatkozott hírportálunknak. - Szeretném megköszönni minden pápainak, aki elment választani, azoknak is, akik nem rám voksoltak. Egy fantasztikus csapattal értük el ezt a sikert, sok nehéz pillanatot éltünk át, kaptunk igaztalan támadásokat is. Szeretném megköszönni a családomnak, amely mindig támogatott.

- Jó polgármester szeretnék lenni. Jó ember, aki ott él a választók között. Hogy ez mire lesz elég a város fejlődése szempontjából, azt nem tudom megmondani, mert annyira nehéz idők járnak, de keményen fogunk dolgozni.

- Szeretném megköszönni azoknak is, akik az ellenfeleim voltak, hogy adták a nevüket ehhez. Áldozó Tamásnak az elmúlt években alpolgármesterként, vagy polgármesterként elvégzett munkájáért.

- A következő négy hónap a felkészülés jegyében fog telni.

- Ez egy csodálatos város. Alázatot, méltóságot és nyugalmat szeretnék. Ahol nem az számít, hogy kinek milyenek a politikai kapcsolatai, hanem az, hogy ért-e a szakmájához és szeretne-e dolgozni.

- A képviselő-testület összetétele egyelőre kérdéses, fej-fej mellett állunk. Most mindenki megmutathatja, hogy ki mennyire pápai. Most elő lehet venni azokat a szavakat, hogy együttműködés, béke és csend. Én szeretnék mindenkivel együttműködni.

- Érzem a helyzet súlyát és felelősségét. Nem berendezkedni szeretnék, hanem irányítani ezt a várost, alázattal - mondta el Grőber Attila a választás éjszakáján.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 21. 11:39, péntek | Helyi

Bekerült a Magyar Értéktárba a pápai sonka!

3 elemmel bővült a Hungarikumok Gyűjteménye és 2 tétellel gyarapodott a Magyar Értéktár.

2024. Június 20. 11:27, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az egység polgármestere szeretnék lenni

A Városházán ma délelőtt átvette megbízólevelét Grőber Attila megválasztott polgármester, aki október 1-jén lép hivatalába.

2024. Június 20. 11:05, csütörtök | Helyi

A Kúria előtt a 2. választókörzet sorsa

Kerti Györgyi és Töreki-Vörös Ibolya közt mindössze egyetlen szavazat a különbség, utóbbi javára, Grőber Attiláék a szavazatok újraszámlálását kérik

2024. Június 20. 09:09, csütörtök | Helyi

Tegnap ültették el a virágokat, mára ellopták a felét

A Pápai Polgárok folytatták a belvárosi közlék rendbetételét, a korábban eltűnt virágokat pótolták, kisöpörték és kigazolták a kis utcácskákat. Szomorúan tapasztalták, hogy reggelre a virágok egy részét ellopták.