Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Október 13. 13:17, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Grőber Attila: Felkészültem

Grőber Attila: Felkészültem

Ezzel az egyetlen szóval írta le a szavazata leadásakor benne lévő érzéseket az ellenzéki összefogás polgármesterjelöltje.

- Úgy gondolom, hogy végig dolgoztuk a kampány 50 napját, de készültünk erre már korábban is. Tisztességesen végig csináltuk ezt az időszakot, annak minden elemében jelen voltam, irányítottam. A felelősség az én vállamon van – folytatta Grőber Attila. Az esélyeket illetően azt mondta, szerinte lesz meglepetés Pápán és az országban más városokban is.

Az ellenzéki pártok közötti együttműködésről szólva azt mondta, jóval könnyebben ment, mint azt korábban gondolta. - Figyeltek rám, hallgatták rám, tisztelték amit mondtam. Ha nem tudta volna egy oda becsöppenő, hogy mi teljesen különböző politikai pártokból jöttünk, akkor nem hiszem, hogy a munkánk során ezt észrevette volna – emelte ki a politikus. A részvétellel kapcsolatban elhangzott, azt szeretné Grőber Attila, ha minél többen elmennénk voksolni, mert a következő polgármesternek ez nagyobb legitimitást fog adni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

Megnyílt a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg Pápán a seregszemlét, amely az első két évben nem működhetett szokványos módon a Covid járvány miatt, tavaly óta azonban számos művész személyesen vesz részt a találkozón.

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék