Városlista
2020. április 6, hétfő - Vilmos, Bíborka

Hírek

2019. Október 13. 13:17, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Grőber Attila: Felkészültem

Grőber Attila: Felkészültem

Ezzel az egyetlen szóval írta le a szavazata leadásakor benne lévő érzéseket az ellenzéki összefogás polgármesterjelöltje.

- Úgy gondolom, hogy végig dolgoztuk a kampány 50 napját, de készültünk erre már korábban is. Tisztességesen végig csináltuk ezt az időszakot, annak minden elemében jelen voltam, irányítottam. A felelősség az én vállamon van – folytatta Grőber Attila. Az esélyeket illetően azt mondta, szerinte lesz meglepetés Pápán és az országban más városokban is.

Az ellenzéki pártok közötti együttműködésről szólva azt mondta, jóval könnyebben ment, mint azt korábban gondolta. - Figyeltek rám, hallgatták rám, tisztelték amit mondtam. Ha nem tudta volna egy oda becsöppenő, hogy mi teljesen különböző politikai pártokból jöttünk, akkor nem hiszem, hogy a munkánk során ezt észrevette volna – emelte ki a politikus. A részvétellel kapcsolatban elhangzott, azt szeretné Grőber Attila, ha minél többen elmennénk voksolni, mert a következő polgármesternek ez nagyobb legitimitást fog adni.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 05. 10:14, vasárnap | Helyi

Pápa városa is szerepel Orbán Viktor legújabb videójában

Virágvasárnapon, Húsvét közeledtével a Miatyánk imádságot mondják el egyházi személyek, a Kárpát-medence több pontjáról.

2020. Április 03. 19:49, péntek | Helyi

Megérkezett Pápára a közadakozásból vásárolt 10 ezer darab szájmaszk

Ismert pápai vállalkozók kezdeményezésére szerveződött gyűjtés a közösségi médiában, amelyhez annyira sokan csatlakoztak, hogy a célul kitűzött összeg duplája gyűlt össze, így további szállítmányok is fognak érkezni.

2020. Április 03. 15:00, péntek | Helyi

Elkészült az okos gyalogátkelőhely a Korona utcán

A veszélyes gyalogátkelőhelyen hamarosan felvillanó led lámpák jelzik majd az autósoknak, ha gyalogos közelít a zebra felé.