Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2021. December 10. 16:02, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Grőber Attila: Az a célom, hogy megváltoztassam a politikai légkört

Grőber Attila: Az a célom, hogy megváltoztassam a politikai légkört

Az őt támogató ellenzéki pártok képviselőivel közösen tartott sajtótájékoztatót Grőber Attila, aki az egyesült ellenzék képviselő-jelöltje lesz a tavaszi országgyűlési választáson.

Hartmann Ferenc, az MSZP Veszprém megyei elnöke azt mondta, jövőre nem csak kormányváltásra, hanem korszakváltásra is készülnek, ahol a "demokratikus jogállam keretei működnek, rendben vannak az egyéni szabadságjogok, munkavállalói jogok, ahol szolidaritás van a társadalomban, ahol védik a környezetet, és ahol nem oligarchák nyúlják le a fejlesztési támogatásokat". Az elnök Grőber Attilát méltatta, aki szerinte alkalmas arra, hogy ezt a korszakváltást itt Pápa környékén képviselje.

Grőber Attila az előválasztást a demokrácia ünnepének nevezte, köszönetet mondott annak valemennyi résztvevőjének és korábbi versenytársainak is, a választáson való részvételre való buzdításukért. Szerinte az előválasztáson elért sikere felelősség. - Azzal az ambícióval kezdek bele, hogy a politikai légkört megváltoztassam. Arra szeretnék törekedni, hogy a politikában ne csak jónak kelljen látszani, hanem jók is legyünk. Mert ha jók leszünk, akkor az a világ, amit megteremtünk, az is jóvá válik - hangsúlyozta.

A politikus kiemelte, együtt fognak dolgozni a program kialakításában és a kampányban egyaránt, céljuk, hogy a választókerület valamennyi polgárát megszólítsák.

A Fő téren megtartott sajtótájékoztatón a Grőber Attilát támogató, jelen lévő ellenzéki pártok (DK, Jobbik, Momentum) képviselői támogatásukról biztosították a közös jelöltet és ugyanezt kérték szimpatizánsaikról

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 07:59, szombat | Helyi

Elfogadta a rendőrség beszámolóját a Képviselő-testület

Rausz István rendőr ezredes 2024. április 25-én számolt be a rendőrkapitányság 2023. évi tevékenységéről.

2024. Április 27. 07:37, szombat | Helyi

A Helyi Választási Bizottság szerint jogsértést követtek el ellenzéki jelöltek

Molnár Bálintot, Kovács Józsefet, Grőber Attilát, Vonnák Andreát, Vadász Krisztinát és Kerti Györgyit marasztalták el, miután Áldozó Tamás kifogást nyújtott be velük szemben.

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.