Városlista
2020. április 6, hétfő - Vilmos, Bíborka

Hírek

2019. Október 11. 10:35, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Grőber Attila: Aki háborút emleget, az nem Pápát félti, hanem a saját hatalmát

Grőber Attila: Aki háborút emleget, az nem Pápát félti, hanem a saját hatalmát

Az ellenzéki együttműködés polgármesterjelöltje azt mondta: a választásnak nem a politikusok győzelme és a hatalom megszerzése a tétje, hanem az itt élő emberek jövője.

A politikus szerint az önkormányzati voksolás ugyanannyira fontos egy közösség életében, mint az országgyűlési választások, hiszen a helyi közösség sorsa dől el a polgármester és a képviselők megválasztásakor. – A választásnak komoly tétje van, de a tét nem az, amit a Fidesz emleget. Nem a háború, vagy a béke a tét. Biztos vagyok benne, hogy Pápán senki nem akar háborút, sem a Fidesz, sem pedig az ellenzék. Ebben a városban béke lesz, tisztelni fogjuk egymást, ahogy eddig, ezután is sokfélék leszünk. Aki háborút emleget, az nem ismeri a demokrácia működését és nem tiszteli az itt élőket. Aki háborút emleget, az nem Pápát félti, hanem a saját hatalmát – fogalmazott Grőber Attila, utalva dr. Áldozó Tamás nyilatkozatára.

Az ellenzéki jelölt szerint a választás tétje az, hogy csökkentik-e az adókat, hogy sikerül-e megállítani a lakosságszám csökkenését, hogy a megfélemlítés helyett szolidaritás lesz-e, hogy a kioktatás helyett párbeszéd kezdődik-e el. Hogy lesznek-e gyermekorvosok, megújulnak-e a lakótelepek, zöldebb és tisztább lesz-e a város. Hogy támogatjuk-e az idősebb nemzedéket és hogy eladósítjuk-e a várost, zálogba helyezve a jövőt, vagy jól gazdálkodunk – hangsúlyozta Grőber Attila hozzátéve, tágabb értelemben véve arról is szól a vasárnapi voksolás, hogy a hit, a család és a becsület valódi értékek-e, vagy álca csupán.

Grőber Attila azt mondta, hogy a választásnak nem a politikusok győzelme és a hatalom megszerzése a tétje, hanem az itt élő emberek jövője. – Szolgálatra jelentkezem, készen állok. Arra kérem a pápaiakat, hogy minél nagyobb számban vegyenek részt az önkormányzati választáson, szavazzanak az ellenzéki együttműködés képviselőjelöltjeire, szavazzanak az ellenzéki együttműködés polgármesterjelöltjére és a megyei listán a Magyar Szocialista Pártra. Közösen a városért, mert csak a város számít – zárta nyilatkozatát a politikus.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 05. 10:14, vasárnap | Helyi

Pápa városa is szerepel Orbán Viktor legújabb videójában

Virágvasárnapon, Húsvét közeledtével a Miatyánk imádságot mondják el egyházi személyek, a Kárpát-medence több pontjáról.

2020. Április 03. 19:49, péntek | Helyi

Megérkezett Pápára a közadakozásból vásárolt 10 ezer darab szájmaszk

Ismert pápai vállalkozók kezdeményezésére szerveződött gyűjtés a közösségi médiában, amelyhez annyira sokan csatlakoztak, hogy a célul kitűzött összeg duplája gyűlt össze, így további szállítmányok is fognak érkezni.

2020. Április 03. 15:00, péntek | Helyi

Elkészült az okos gyalogátkelőhely a Korona utcán

A veszélyes gyalogátkelőhelyen hamarosan felvillanó led lámpák jelzik majd az autósoknak, ha gyalogos közelít a zebra felé.