Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Június 08. 14:00, péntek | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Gombos Edina fóbiás lett

Gombos Edina fóbiás lett

Amikor elvállalta a TV2 Nagytakarítás című műsorának vezetését, Gombos Edina nem gondolta volna, milyen megpróbáltatásokat kell kiállnia.

"Ha bemegyek egy idegen helyre, ahol sok a lom, kosz van, elkezd viszketni a bőröm, a hajam, úgy érzem, valami biztos mászik rajtam. De ez elmúlik idővel, ahogy elkezdünk takarítani, ahogy tisztul a lakás, én is rendbe jövök" - mesélte Edina, aki azt is hozzátette, rettenetesen koszos lakásokat látott a felvételek során.

"Nem vagyok asztmás, de most megesett velem, hogy egy nap hazafelé az autóban befulladtam. Levegő után kapkodtam, éreztem, hogy valami nagyon nincs rendben a légcsövemmel. Volt olyan lakás, ahol a kutyák a nappaliba jártak be pisilni, a szag szinte lemarta a légcsövemet" - emlékezett vissza a műsorvezető. "

Mi, Csillával végig védőruhában voltunk, gumikesztyűt viseltünk, nehogy hazavigyünk valamit, de volt olyan stábtag, akinek herpesze lett vagy bőrbetegséget kapott. Az ember el sem tudja képzelni, mások milyen körülmények között élnek: volt, hogy a matracon másztak a kukacok, vagy kétszáz szemét állt a nappaliban. Az is előfordult, hogy döglött madár került elő, vagy az ágy alól rengeteg ételmaradék" - tette hozzá borzongva Gombos Edina.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.