Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Április 10. 08:57, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt) atv.hu

Gőgös Zoltán lemond mandátumáról és kiszáll a politikából

Gőgös Zoltán lemond mandátumáról és kiszáll a politikából

Az MSZP-s politikus, a pápai választókerültben harmadik helyen végző képviselőjelölt az ATV műsorában jelentette be, hogy kiszáll a politikából.

Elmondta azt is, hogy alapítóként nem lép ki az MSZP-ből, és valamilyen más formában lehet, hogy tanácsokat fog adni a jövőben, de egy nagyobb pihenés után alapvetően mással foglalkozna.

Elmondta, korábban többféle mérésük is volt, köztük olyan, ami 12-13 százalékra mérte őket, de több olyan is, ami 19-re. Úgy véli, a 12 az az arány, akik valóban el is mentek szavazni, de azt sem tartja kizártnak, hogy azok közül, akiket elvesztettek a legutóbbi szavazáshoz képest, jelentős számban szavaztak át a Fideszre.

A helyén Harangozó Tamás juthat be a parlamentbe. Beszélt arról is, hogy szerinte a tegnapi kudarc után többen is követhetnék az ő példáját.
Gőgös kitért arra is, hogy az MSZP szervezetrendszerére szükség van, de ugyanakkor muszáj változásokat eszközölniük, egy egyszerű átnevezés nem elég. Szerinte abból a szövetségből, ami a Párbeszéddel indult, lehet valami, de ezt majd a fiataloknak kell eldönteniük.
Gőgös az MSZP elnökhelyettesi posztjáról is távozik. Beszélt arról is, hogy még vasárnap is volt olyan pont, amikor elhitték, hogy lehet Karácsony-kormány.

Címkék: Gőgös Zoltán, mszp

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.

2024. Április 24. 12:46, szerda | Helyi

Dr. Czumbil Norbert nyerte a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj regionális különdíját

A jelenleg Csornán praktizáló neurológus jótékonysági célra ajánlotta fel a díjjal járó pénzjutalmat, amelyből pápai szervezet is részesült.

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.