Városlista
2020. április 5, vasárnap - Vince

Hírek

2011. Július 20. 07:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Gianni teljesen kiábrándult

Gianni teljesen kiábrándult

Gianni Annoninak még áprilisban ért véget hosszantartó kapcsolata. A szakításról akkor is szűkszavúan nyilatkozott a sármos olasz, ám azt hittük mostanra kiheverte kapcsolata végét a negyvenen is túllévő közszereplő.

Gianni - aki még mindig facér - nemrég egy reggeli műsorban a többi meghívottal beszélgetett szerelemről, párkapcsolatról. Míg a másik meghívott vendég, Daniludisz Nikolett szerelemtől ittasan beszélt arról, milyen jó volt párjától hallani, mikor először mondta ki, hogy szereti, addig Gianni teljesen letörten nyilatkozott. Elárulta, hogy mostanában sokkal óvatosabb a szerelemben, és megfontoltabban használja a ?szeretlek? szót is. Az olasz szoknyapecér azt is elárulta, retteg attól, hogy valaki szerelmes szavaival bombázza őt, úgy érzi nem képes egy új szerelemre, és menekülőre fogná a dolgot. Gianni olyannyira őszinte volt, hogy azt is bevallotta legutóbbi szakítása nagyon összetörte, így kicsit visszahúzódott csigaházába. Sőt, sokáig még mosolyogni is nehezére esett, annyira megtépázta a szakítás. Bár már jobban néz ki a főzésben is remeklő olasz, úgy érzi, időre van még szüksége, hogy lelkileg is egyenesbe jöjjön.

Címkék: gianni

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 04. 16:11, szombat | Bulvár

Több mint 12 ezer ember akar űrhajós lenni

Több mint 12 ezer nő és férfi jelentkezett asztronautának az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) által kiírt pályázatra.

2020. Április 04. 09:07, szombat | Bulvár

Nicole Kidman az Amazon egy új sorozatában játszik

A Hatalmas kis hazugságok című sorozat sztárja, Nicole Kidman leszerződött az Amazon egy új sorozatához, amely egy áprilisban megjelenő regényből készül.

2020. Április 04. 07:22, szombat | Bulvár

Karantén-szurkolóvideóval lepte meg jótékony sportolóit a Bátor Tábor

WC - papírból kreált jelmezek, fazékon ütött ritmusok, fürdőköntösben üvöltött hajrák: karantén-szurkolóvideóval lepte meg jótékony sportolóit az Élménykülönítmény csapata.

2020. Április 03. 18:00, péntek | Bulvár

Ronaldo lesz az első dollár milliárdos futballista

A Juventus csatára, Cristiano Ronaldo lesz a harmadik élsportoló, a labdarúgók között pedig az első a világon, aki aktív pályafutása alatt egymilliárd dollárt keres - a Business Insider szerint.