Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2011. Július 20. 07:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Gianni teljesen kiábrándult

Gianni teljesen kiábrándult

Gianni Annoninak még áprilisban ért véget hosszantartó kapcsolata. A szakításról akkor is szűkszavúan nyilatkozott a sármos olasz, ám azt hittük mostanra kiheverte kapcsolata végét a negyvenen is túllévő közszereplő.

Gianni - aki még mindig facér - nemrég egy reggeli műsorban a többi meghívottal beszélgetett szerelemről, párkapcsolatról. Míg a másik meghívott vendég, Daniludisz Nikolett szerelemtől ittasan beszélt arról, milyen jó volt párjától hallani, mikor először mondta ki, hogy szereti, addig Gianni teljesen letörten nyilatkozott. Elárulta, hogy mostanában sokkal óvatosabb a szerelemben, és megfontoltabban használja a ?szeretlek? szót is. Az olasz szoknyapecér azt is elárulta, retteg attól, hogy valaki szerelmes szavaival bombázza őt, úgy érzi nem képes egy új szerelemre, és menekülőre fogná a dolgot. Gianni olyannyira őszinte volt, hogy azt is bevallotta legutóbbi szakítása nagyon összetörte, így kicsit visszahúzódott csigaházába. Sőt, sokáig még mosolyogni is nehezére esett, annyira megtépázta a szakítás. Bár már jobban néz ki a főzésben is remeklő olasz, úgy érzi, időre van még szüksége, hogy lelkileg is egyenesbe jöjjön.

Címkék: gianni

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 18. 06:09, péntek | Bulvár

Nincs változás a világ legértékesebb márkáinak toplistáján

Immár a hetedik egymást követő évben lett az Apple és a Google a világ legértékesebb márkája az Interbrand nevű amerikai tanácsadó vállalat globális rangsorában.

2019. Október 17. 17:01, csütörtök | Bulvár

Räikkönen: Sör, fogorvos és Schumacher

Rendhagyó interjút közölt a svájci Blick a 40. születésnapját ünneplő Kimi Räikkönennel, a Forma-1 2007-es világbajnokával.

2019. Október 17. 14:49, csütörtök | Bulvár

Gájer Bálint esküvőre készül

Még van idő címmel jelent meg Gájer Bálint legújabb dalának klipje, amely azoknak szól, akik még nem találták meg az igaz szerelmet. Ezzel szemben Bálint szerencsésnek mondja magát, ő párjával már az esküvőjét tervezi.

2019. Október 15. 17:00, kedd | Bulvár

Két magyar film felújított változatát vetítik a Lumiere fesztiválon Lyonban

Mészáros Márta Ők ketten és Fábri Zoltán Az ötödik pecsét című filmjének felújított változatát vetítik a klasszikus filmeket felvonultató 11. Lumiere Grand Lyon Filmfesztiválon