Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2011. November 16. 07:23, szerda | Bulvár
Forrás: Stop.hu

Gáspár Győző: "Nem büdös nekem a kétkezi munka!"

Gáspár Győző:

A Győzike-show sikere már a múlté. Most rossz idők köszöntöttek be a Gáspár család mindennapjaiba.

A Kiskegyed információi szerint már a közüzemi számlákat sem bírják fizetni, az egykori showman malacokat gondoz, Bea asszony pedig takarítani jár...

- A sok szerencsétlenség után rájöttem, csak az számít, hogy egészség legyen a családban. Eddig nehéz fizikai munkát nem tudtam végezni, de most már nem bírom a tétlenséget, elmegyek édesapám disznótelepére dolgozni. Ott fogom takarítani, etetni a malacokat. Nem büdös nekem a kétkezi munka! De az asszonynak sem. Bea eljár az unokatestvéreihez takarítani, vasalni napi ötezer forintért. Lehet azon mosolyogni, hogy kondás lettem, de minden fillérre szükségünk van. A csillogásból nyomor lett, ez az igazság - állapítja meg Gáspár Győző, aki szerint lányai nem viselik nehezen, hogy kénytelenek meghúzni a nadrágszíjat.

Címkék: győzike

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban