Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Március 21. 07:49, szerda | Helyi sport
Forrás: MTI

Futball Eb-t rendeznek városunkban!

Futball Eb-t rendeznek városunkban!

Magyarország U19-es Eb-t rendezhet 2014-ben, az egyik helyszín a pápai Perutz Stadion lesz.

Az mlsz.hu beszámolója szerint 2014 júliusában a budapesti Szusza Ferenc Stadion, a fehérvári Sóstói Stadion, valamint a győri ETO Park és a pápai Perutz Stadion látja majd vendégül Európa legjobb U19-es válogatottjait.

Március 20-án eldőlt, Magyarország rendezheti a 19 éven aluliak 2014-es Európa-bajnokságát - adta hírül a szövetség honlapja a kontinentális szövetség (UEFA) végrehajtó bizottságának keddi, isztambuli ülése után.

Az mlsz.hu beszámolója szerint 2014 júliusában a budapesti Szusza Ferenc Stadion, a székesfehérvári Sóstói Stadion, valamint a győri ETO Park és a pápai Perutz Stadion látja majd vendégül Európa legjobb U19-es válogatottjait.

"Az UEFA döntése azért hatalmas elismerés az MLSZ számára, mert a döntő rendezési jogáért számos európai ország harcba szállt, s a magyar szakmai pályázat ezeket megelőzve nyerte el a döntéshozók bizalmát. A rendezés egyben azt is jelenti, hogy a magyar csapat automatikusan résztvevője lesz az Európa-bajnokságnak" - áll az mlsz.hu-n, amely emlékeztet, hogy Magyarország 2005-ben a női U19-es Európa-bajnokságot, 2010-ben pedig a futsal Eb-t rendezte meg sikerrel.

A kép illusztráció (www.lombardfcpapa.hu)

Címkék: U 19-es Eb

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére