Városlista
2023. június 4, vasárnap - Bulcsú

Hírek

2022. Április 27. 17:50, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Frontális baleset történt Pápa határában!

Frontális baleset történt Pápa határában!

Egy személyautó és egy kisteherautó ütközött össze frontális a 83-as számú főút Pápát elkerülő szakaszán, a Külső-Győri úti csomópontnál.

Mindkét autó az út menti mély árokban kötött ki az ütközés következtében, a pickup fejtetőn ért földet. A benne ülő férfinek óriási szerencséje volt, úgy tudjuk, sértetlenül szállt ki a járműből, míg az Audi utasai könnyebb sérüléseket szenvedtek.

A pápai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyekben összesen hárman utaztak. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek, a forgalom félpályán halad az érintett útszakaszon - írja a Katasztrófavédelem.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 04. 19:39, vasárnap | Helyi

Osztályozó - Hátrányból várhatja a visszavágót a Perutz

Kettős emberhátrányban fejezte be az NB III-ba való feljutásért vívott párharc első mérkőzését a Perutz, ráadásul a vendég gyöngyösiek büntetőt is rúghattak.

2023. Június 04. 08:44, vasárnap | Helyi

Amerikai légi utántöltő gép érkezett Pápára

Közös kiképzésen vett részt az Ohio Légi Nemzeti Gárda Légi 121. Utántöltő Ezred és a Magyar Honvédség 47. Bázisrepülőtér KC-135 Stratotanker repülőgép személyzete.

2023. Június 04. 08:30, vasárnap | Helyi

Ugod belterületén borult fel autójával a 18 éves sofőr

A sofőr megsérült a baleset következtében - áll a rendőrség tájékoztatásában.

2023. Június 03. 10:52, szombat | Helyi

Június közepétől változik a menetrend a Pápa és Veszprém közötti közlekedésben

2023. június 17-től új menetrend szerint közlekednek az autóbuszok Veszprémből Herend irányába, így jelentősen változik a Pápa és Veszprém közötti autóbusz közlekedés menetrendje is.