Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2011. December 16. 07:45, péntek | Belföld
Forrás: Stop.hu

Friderika kihagyja a legismertebb dalát?

Friderika kihagyja a legismertebb dalát?

Bayer Friderikának az 1994-es év hozta meg a nagy változást. Az Eurovíziós Dalfesztivál dublini döntőjében - legjobb eddigi magyar eredményként - negyedik helyen végzett.

Az éneklést sosem hagyta abba, de most újra visszatér a reflektorfénybe egy év végi nagyszabású koncerttel.

A Kongresszusi Központban kifejezetten karácsonyi dalokkal áll színpadra, így előfordulhat, hogy legnagyobb sikere, a Kinek mondjam el vétkeimet? ezúttal kimarad a programból.

- Egy vidám ünnepi koncertet szeretnék. Ez a dal pedig annyira kötött, hogy nem szeretném feltétlenül elénekelni. Nem vagyok én rosszban vele, csak túl szomorú, túl önmarcangoló ahhoz, hogy egy ünnepi koncerten elhangozzon. Aztán lehet, hogy az utolsó pillanatban mégis a mellett döntök, hogy elénekelem. Karácsonyi dalok lesznek majd hallhatóak, de nem hagyományosak, hanem olyanok, amiket még nem ismerni.. A zenei rész már kész van hozzá, most írjuk a szövegeket - mondta Friderika.

Címkék: Bayer Friderika

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.

2024. Április 26. 13:50, péntek | Belföld

KSH: márciusban 6413 gyermek született, 10 524 ember halt meg

2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

2024. Április 26. 13:48, péntek | Belföld

Megkezdődött Paks 2 reaktortartályának gyártása Szentpéterváron

Ez igazi mérföldkő a paksi bővítés szempontjából - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.