Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. Május 08. 12:39, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

Frédi és Béni visszatér a filmvászonra

Frédi és Béni visszatér a filmvászonra

Frédi és Béni visszatér a filmvászonra: a Warner Bros. filmstúdió egészestés animációs filmet tervez a két kőkorszaki hős kalandjairól a hatvanas évekbeli tévésorozat alapján.

A Variety.com filmes szaklap értesülése szerint a stúdió Chris Henchyt (Képtelen kampány) kérte fel a forgatókönyv megírására.
A Flintstone család a hatvanas években vált sikersorozattá Amerikában a tévéképernyőn. Az első animációs sorozat volt, amelyet vígjáték kategóriában Emmy-díjra jelöltek.
A Universal stúdió 1994-ben John Goodman, Elizabeth Perkins, Rick Moranis és Rosie O’Donnell főszereplésével készített a széria nyomán játékfilmet. A Flintstone család című produkció globális bevétele elérte a 341 millió dollárt.
A Warner Bros. még a kilencvenes évek második felében megszerezte A Flintstone család filmes jogait.
Néhány éve Seth MacFarlane próbálkozott egy új Flintstone-tévésorozat elindításával, de ez a terv végül kudarcba fulladt.
A Warner Bros. animációs ágazata az elmúlt másfél évben új lendületet vett a Warner Animation Group munkájával, amelynek A Lego-kaland című filmje világszerte nagy sikert aratott.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 15:00, hétfő | Belföld

EMBERTELEN PODCAST

AI-ok randiznak a Betone új podcastjában

2024. Április 29. 14:04, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: