Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2021. Január 11. 08:51, hétfő | Bulvár
Forrás: mti

Folytatódik Liam Neeson új akciófilmjének forgatása

Folytatódik Liam Neeson új akciófilmjének forgatása

Canberrában folytatódik a jövő héten Liam Neeson Blacklight című új akciófilmjének forgatása.

Az ABC ausztrál hírportál cikke szerint egy autós üldözést vesznek majd fel a nagyváros közepén. Canberra a filmben Washington belvárosaként jelenik majd meg.

A jelenetben dolgozó kasszakadőröket az ausztrál Guy Norris irányítja, aki a Mad Max-filmeken is dolgozott. A Liam Neeson főszereplésével készülő filmet a Becsületes tolvaj rendezője, Mark Williams írta és rendezi.

Neeson, az Elrabolva-filmek, az Igazából szerelem és a Schindler listája című filmek sztárja november óta filmez Ausztráliában. A színész, aki a filmben az FBI bajba keveredett megoldóemberét alakítja, októberben érkezett Sydneybe, ahol a koronavírus-járvány miatt először karanténba került, majd ezt követően repülhetett Melbourne-be, ahol a szigorú pandémiás szabályok szerint kezdett forgatni.

A Canberrában készülő autós üldözési jelenetben ő már nem vesz részt, csak a kaszkadőre, a színész közben visszatért Amerikába. Az üldözős jelenetben szereplő autók egyébként Amerikából érkeztek, mivel Ausztráliában a kocsik műszerfalának jobboldalán van a kormány - írta az ausztrál hírportál.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára