Városlista
2020. július 8, szerda - Ellák

Hírek

2018. Március 09. 10:24, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Folytatódik a munka a Jókai utcán, újabb lezárásra kell számítani

Folytatódik a munka a Jókai utcán, újabb lezárásra kell számítani

A fagyok elmúltával újra munkához látott a kivitelező a forgalmas utcában. Aki teheti, továbbra is kerülőúton közlekedjen!

Unger Tamás alpolgármestertől megtudtuk, az utcán befejeződött az első szakasz felbontása, így itt megkezdődhet az építés. Ezzel egyidőben a Csóka körforgalomtól 250 méter hosszan a kivitelező kibontja a régi csapadékvíz elvezető csővezetékeit, majd pedig kiépíti az új rendszert. Ezen a szakaszon nem lesz érvényben lezárás, de arra kérik az autósokat, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek.

A szóban forgó szakaszokon a járdafelület is felbontásra kerül, továbbá megépítik a csapadékvízelvezető rendszer bekötéseit a lakóházakhoz, ezért az alpolgármester arra kéri a gyalogosokat, hogy az út másik oldalán közlekedjenek, mivel bizonyos esetekben balesetveszély is előállhat.

Tovább nehezíti a közlekedést az utcában, hogy a Szalmavári utca Jókai utca felőli szakaszát teljes szélességben le kell zárni néhány napra, mivel csapadékvíz elvezető csatorna épül a Szalmavári utca alatt, egészen az Ady sétányig.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 07. 11:29, kedd | Helyi

Rendőrkézen az ittas sofőr

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

2020. Július 06. 17:09, hétfő | Helyi

Rámpát készítettek a vasúti aluljáró lépcsőihez

Régi igénye volt a környékbelieknek és az utasoknak egy rámpa, hiszen sokan járnak arra kerékpárral, babakocsival, vagy kerekes bőrönddel.

2020. Július 06. 17:02, hétfő | Helyi

Tyúkokat lopott az egyik pápai ház udvaráról

Lopás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a többszörösen büntetett előéletű 60 éves férfival szemben, aki 2020 májusában az egyik pápai családi ház udvarából tyúkokat lopott.

2020. Július 04. 22:18, szombat | Helyi

Szívemhez szorítom – Beck Zoli volt a vendég

A 30Y zenekar frontembere volt a Szívemhez szorítom rendezvénysorozat összejövetelének vendége, a Pannonia Reformata Múzeum udvarán.