Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Március 09. 10:24, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Folytatódik a munka a Jókai utcán, újabb lezárásra kell számítani

Folytatódik a munka a Jókai utcán, újabb lezárásra kell számítani

A fagyok elmúltával újra munkához látott a kivitelező a forgalmas utcában. Aki teheti, továbbra is kerülőúton közlekedjen!

Unger Tamás alpolgármestertől megtudtuk, az utcán befejeződött az első szakasz felbontása, így itt megkezdődhet az építés. Ezzel egyidőben a Csóka körforgalomtól 250 méter hosszan a kivitelező kibontja a régi csapadékvíz elvezető csővezetékeit, majd pedig kiépíti az új rendszert. Ezen a szakaszon nem lesz érvényben lezárás, de arra kérik az autósokat, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek.

A szóban forgó szakaszokon a járdafelület is felbontásra kerül, továbbá megépítik a csapadékvízelvezető rendszer bekötéseit a lakóházakhoz, ezért az alpolgármester arra kéri a gyalogosokat, hogy az út másik oldalán közlekedjenek, mivel bizonyos esetekben balesetveszély is előállhat.

Tovább nehezíti a közlekedést az utcában, hogy a Szalmavári utca Jókai utca felőli szakaszát teljes szélességben le kell zárni néhány napra, mivel csapadékvíz elvezető csatorna épül a Szalmavári utca alatt, egészen az Ady sétányig.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.