Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2022. Szeptember 02. 17:30, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Folyamatos a toborzás a Pápai járásban

Folyamatos a toborzás a Pápai járásban

A Pápai Rendőrkapitányság toborzó csoportjának tagjai naponta három helyszínen adnak tájékoztatást a hivatás iránt érdeklődők részére.

A pápai rendőrök 2022. szeptember 2-án Pápán a helyi piac közelében, majd a Kossuth utcán és a Fő téren állították fel toborzó standjukat és adtak tájékoztatást az érdeklődőknek a szerződéses határvadász szolgálatról, a feladatellátásról, a jelentkezés feltételeiről, annak módjáról, valamint az illetményről és az egyéb juttatásokról. A Pápai Rendőrkapitányság a jövőben is naponta tart toborzó kitelepüléseket a Pápai járás több pontján, a Rendőrkapitányságon működő toborzó iroda pedig minden hétköznap 8 órától 15 óráig várja a szolgálat iránt érdeklődőket.
A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 15:47, kedd | Helyi

NATO hadgyakorlat egyik központja a pápai légibázis

A Swift Response a Steadfast Defender 2024 részgyakorlata, amely a NATO szövetség keleti térségét helyezi középpontba.

2024. Május 07. 15:22, kedd | Helyi

Méhlegelőt alakítanak ki Pápán

A Városfejlesztő Kft. munkatársai a Külső-Várkertben telepítenek valódi méhlegelőt.

2024. Május 06. 17:55, hétfő | Helyi

Grőber Attila: Van jövőképünk, van programunk!

Több ezer aláírást gyűjtöttek össze a Közösen Pápáért és az Élhető, Gyarapodó Városért Egyesületek, valamint hat ellenzéki párt által támogatott jelöltek, akiket nyilvántartásba vett a választási bizottság.

2024. Május 06. 09:32, hétfő | Helyi

Garázs égett Nagytevelen, rendőrök lőtték ki a gázpalackokat

Nagytevelen egy ingatlan melléképülete teljesen lángba borult május 5-én éjszaka.