Városlista
2024. június 20, csütörtök - Rafael

Hírek

2024. Május 26. 16:43, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Folklór Majális az Erzsébet ligetben

Folklór Majális az Erzsébet ligetben

Néptánccal és gyermekprogramokkal várta a pápaiakat a nyugdíjas egyesület.

A Petőfi Kulturális Ügynökség pályázatán nyert el forrásokat a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete, pápai programok szervezésére. Így valósulhatott meg korábban a Kormorán koncertje, de így jöhet létre az Ismerős Arcok pápai fellépése is, június 4-én.

Vasárnap délután, az Erzsébet ligetben folklór programok és gyermekkoncertek várták a kilátogatókat, de a kisebbek ugrálóvárazhattak is a szép nyárias időben. A délután során felléptek a Vadvirág Néptáncegyüttes fiataljai, a Szili Hagyományőrző Néptánccsoport, valamint a litéri Zöldág Néptáncegyüttes tagjai. A folklór bemutatókat követően 16 órától a Pepita Gyermekzenekar gondoskodik a jó hangulatró, 18 órától pedig a Cimbaliband áll színpadra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 20. 11:27, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az egység polgármestere szeretnék lenni

A Városházán ma délelőtt átvette megbízólevelét Grőber Attila megválasztott polgármester, aki október 1-jén lép hivatalába.

2024. Június 20. 11:05, csütörtök | Helyi

A Kúria előtt a 2. választókörzet sorsa

Kerti Györgyi és Töreki-Vörös Ibolya közt mindössze egyetlen szavazat a különbség, utóbbi javára, Grőber Attiláék a szavazatok újraszámlálását kérik

2024. Június 20. 09:09, csütörtök | Helyi

Tegnap ültették el a virágokat, mára ellopták a felét

A Pápai Polgárok folytatták a belvárosi közlék rendbetételét, a korábban eltűnt virágokat pótolták, kisöpörték és kigazolták a kis utcácskákat. Szomorúan tapasztalták, hogy reggelre a virágok egy részét ellopták.

2024. Június 20. 09:02, csütörtök | Helyi

Folytatódik a rendőrségi razzia az utakon

A héten Veszprém vármegyében is fokozott közúti ellenőrzésekre kell számítani!