Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2024. Február 15. 08:11, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Fokozott ellenőrzést tartott a rendőrség az utakon

Fokozott ellenőrzést tartott a rendőrség az utakon

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2024. február 13-án összehangolt fokozott közlekedési akciót tartottak.

Az ellenőrzés során 49 esetben szabtak ki közigazgatási bírságot a biztonsági öv használatának elmulasztása miatt, továbbá 21 sofőrt bírságoltak meg a vezetés közben kezükben tartott mobiltelefonhasználat miatt. Elsőbbség meg nem adása miatt 3 járművezetőt, a kanyarodási szabályok megszegése miatt pedig 8 személyt sújtottak helyszíni bírsággal az egyenruhások - közölte a Veszprém vármegyei rendőrség.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság ismét felhívja a figyelmet, hogy a balesetek megelőzése és saját testi épséged megóvása érdekében mindig tartsd be a KRESZ előírásait! Indulás előtt pedig mindig kapcsold be biztonsági övedet és hívd fel utastársaid figyelmét is arra, hogy rögzítsék magukat!
… hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 14. 09:36, vasárnap | Helyi

Kikapott a rangadón a Perutz

A Balatonfűzfő elleni mérkőzésen a Perutz rosszul sáfárkodott a helyzeteivel, ezért nem tudott pontot sem szerezni.

2024. Április 13. 14:00, szombat | Helyi

Közletakarítás - Figyelemfelhívó akciót tartottak a Pápai Polgárok

Pápa 800 éves történelmének jelképei lehetnének a belvárosi közlék, mai állapotuk azonban sokkal inkább arról árulkodik, mennyire nem becsülik ezeket a kis utcácskákat sem a városlakók, sem pedig a városvezetés - vélik a civilek.

2024. Április 12. 17:09, péntek | Helyi

»Politikai kultúraváltásra van szükség Pápán« - Bemutatta csapatát Grőber Attila

A Közösen Pápáért Egyesület, az Élhető és Gyarapodó Városért Egyesület, illetve az ellenzéki pártok támogatásával induló jelöltek legfontosabb célkitűzése, hogy megváltoztassák a helyi politikai kultúrát.

2024. Április 12. 13:48, péntek | Helyi

A kínai üzletek számíthatnak NAV ellenőrzésre Pápán