Városlista
2019. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2018. Május 18. 14:39, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Figyelem! Szinte mindenki tilosban parkol a Jókai utcán

Figyelem! Szinte mindenki tilosban parkol a Jókai utcán

Végig megállni tilos tábla van kihelyezve a nemrég újra megnyitott szakaszon, ennek ellenére rengeteg autó várakozik az út mentén.

Unger Tamás alpolgármester arra kéri az autósokat, hogy a Jókai utca Március 15. tér és Szalmavári utca között nemrég megnyitott szakaszán vegyék figyelembe a kihelyezett megállni tilos táblákat, hiszen azokat azért helyezték ki, mert még folyik munkavégzés a területen. Munkaidőn kívül a táblákat elfordítja a kivitelező és a parkolóhelyek rendelkezésre állnak. Hozzátette, a szegélyek mentén végeznek még javításokat, mellyel várhatóan a jövő hét folyamán végeznek, addig az autósok türelmét kéri az alpolgármester.

Albert Henrietta, a Pápai Városfejlesztő Társaság Kft. műszaki ügyintézője a Jókai utca másik szakaszának jelenlegi állapotáról beszélt. Mint mondta - a csapadékvíz elvezető hálózat megépítését követően - jövő héten a kivitelező nagy erőkkel folytatja a szegélyek építését, mellyel párhhuzamosan megkezdi az útpálya szerkezet és parkoló állások alépítményeinek képzését, majd a hét második felében a térköves járdák felületképzései is megkezdődnek. Albert Henretta arra kéri az autósokat, hogy csak nagyon indokolt esetben hajtsanak be a munkaterületre és a lehető leghamarabb hagyják el a Jókai utcát a Zrínyi utca felé, hiszen nagy gépekkel folytatódik az építkezés a jövő héttől.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 25. 18:24, kedd | Helyi

Biztonságos a kerékpárom akció Pápán

A pápai rendőrök egy helyi üzem dolgozóinak kerékpárjait ellenőrizték és regisztrálták.

2019. Június 25. 07:31, kedd | Helyi

Két körözött személyt is előállítottak a pápai rendőrök egy nap alatt

A pápai rendőrök mindkét férfit előállították a helyi rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették őket.

2019. Június 23. 07:59, vasárnap | Helyi

Piller Ádámot fogadta felnőtt pápai polgárrá a polgármester

Városunkban hagyomány, hogy a polgármester a ballagás alkalmával ünnepélyes keretek között jelképesen felnőtt polgárrá fogad a diákok képviseletében két végzős tanulót.

2019. Június 22. 11:15, szombat | Helyi

Azt képzelte, ő Vasember, ezért ugrott ki a kisfiú az erkélyről

A négy éves kisfiút mentőhelikopter szállította a veszprémi kórházba, a lábát kellett megoperálni. Édesanyja írta le, hogyan történt a baleset.