Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Augusztus 25. 12:59, hétfő | Helyi

Fiatal csapattal startol Pápán a baloldali együttműködés

Fiatal csapattal startol Pápán a baloldali együttműködés

Szombat délelőtt mutatkoztak be a pápai baloldali együttműködés önkormányzati képviselőjelöltjei.

Sajtótájékoztató keretein belül Grőber Attila, a baloldal polgármesterjelöltje egyenként pár szóban ismertette eddigi munkásságukat és elmondta, hogy mit vár a jelöltektől.

"A politikusok, a politizálók segíthetnek a város polgárainak, irányt mutathatnak nekik, társként és szövetségesként tekinthetnek rájuk. Olyan képviselőjelölteket kerestünk, akik ezeknek az elvárásoknak megfelelnek, figyelnek a város lakóira" - mondta Grőber Attila. Továbbá azt is hangsúlyozta, hogy a többi párttól eltérően, akik elindulnak az önkormányzati választáson, az Magyar Szocialista Párt, az Együtt - A Korszakváltók Pártja és a Párbeszéd Magyarországért által alkotott baloldali együttműködés ügyelt arra, hogy ugyanakkora számban indítsanak nőket és férfiakat, így mindkét nem öt fővel képviselteti majd magát.

Polgármesterjelölt: Grőber Attila

Az önkormányzati választások egyéni jelöltjei a következők:

1. számú körzet: Jabronka Richárd

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Társadalomtudományi Karának szociális munka szakos hallgatója, emellett újságírói munkát végez a nyugat.hu-nál és a Népszavánál.

2. számú körzet: Gőgös Enikő

A Budapesti Corvinus Egyetem közgazdálkodás mesterképzésen végzett. Jelenleg pénzügyi referensként dolgozik.

3. számú körzet: Grőber Attila

Történelem-filozófia szakos középiskolai tanár. A Pápai Egyesített Labdarúgó Club elnöke. Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének tagja. Nős, három gyermek édesapja.

4. számú körzet: Dr. Bányai Katalin

Kolozsváron a Babes-Bólyai Egyetem történész és jogász szakán végzett. 1992-ben költözött Pápára, ahol történelmet tanított a Református Gimnáziumban és az Erkel Ferenc Zenei Általános Iskolában. 1995-től Pápa térségbeli községekben jegyzői, illetve körjegyzői beosztásban dolgozott.

5. számú körzet: Simon Brigitta

Pápán folytatta tanulmányait, jelenleg a K&H Bank és Biztosító Contact Center részlegén kiemelt panaszokkal foglalkozik.

6. számú körzet: Kovács József

Hivatásos katonatisztként dolgozott, diplomáját Szolnokon híradástechnikai üzemmérnök szakon szerezte. Nős, két felnőtt leánygyermek édesapja. Jelenleg az MSZP pápai szervezetének irodavezetője.

7. számú körzet: Laky Tamás

Kereskedelmi irodavezetőként dolgozik egy pápai vállalatnál. Nős, egy gyermek édesapja.

8. számú körzet: Link Tamás

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem informatikai karán folytatja tanulmányait, mellette szoftverfejlesztőként és grafikusként dolgozik.

9. számú körzet: Szirbek Rita

2002 óta Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének tagja, civilben diplomás ápoló. Férjezett, egy gyermek édesanyja.

10. számú körzet: Kovács Csilla

Nemrégiben fejezte be tanulmányait a Széchenyi István Egyetem Deák Ferenc Állam és Jogtudományi karán. Jelenleg az államvizsgájára készül. 2010 óta a Pápai Kispályás Labdarúgó Bajnokság fegyelmi biztosa. Három gyermek édesanyja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 20:00, csütörtök | Helyi

Magyar Péter Pápán: Napról-napra többen vagyunk

Városunkba is ellátogatott Magyar Péter, a Talpra Magyarok közösségének vezetője, a TISZA párt alelnöke, aki mintegy ezer fős tömeg előtt tartott politikai nagygyűlést.

2024. Május 02. 15:04, csütörtök | Helyi

Unger Tamás: Költséghatékonyabb alvállalkozókkal végeztetni a zöld területek gondozását

Az alpolgármester Grőber Attila ellenzéki polgármesterjelölt kritikáira reagált, amelyeket a zöld területek gondozásával kapcsolatban fogalmazott meg.

2024. Május 02. 08:05, csütörtök | Helyi

Nagy sikert aratott a Pannonia Reformata majálisa!

Nagyon sokan voltak kíváncsiak a Pannonia Reformata udvarában megtartott programokra, játékokra foglalkozásokra és vásárra.