Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Augusztus 22. 07:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Férjhez ment a Fenékkirálynő

Férjhez ment a Fenékkirálynő

Kim Kardashian, ha már egyszer rátalált legmakulátlanabb pasijára, akkor többet el sem engedi, ezért hozzákötötte életét Kris Humphrieshez.

 Szombaton megállt az élet Santa Barbarában Kim Kardashian lakodalma miatt. Bár nem azért, mert mindenkit a fenekéről elhíresült realiyt-sztár örökösnő esküvőjére igyekezett, csupán a biztonsági szolgálat és a rendőrség vette kicsit túl komolyan a dolgát. Bár a négyszáz negyven vendég zavartalan helyszínre érkezését nem is lehetett volna máshogy megoldani. A megjelentek között volt Demi Lovato, Avril Lavigne, Kelly Osbourne, Lindsay Lohan, a Williams-nővérek, az első tánchoz éneklő Robin Thicke, Eva Longoria, Ciara és Vera Wang, aki a menyasszony, az örömanya illetve a koszorúslányok ruháit tervezte. Kim és Kris Humphries várva-várt lagzija körülbelül tízmillió dollárba került, de ez az összeg inkább csak az esemény méretei és a luxusfok miatt rúg ennyire. Ugyanis semmi kirívó - mint például elefántok, vagy fehér tigrisek - nem volt beiktatva plusz látványelemként. Pedig Kimmy fantáziája igazán elszabadulhatott volna, ugyanis menyegző költségeit a reality show-ját gyártó csatorna, illetve a szponzorai dobták össze, mintegy bónuszként.

Annak ellenére, hogy a lagzi pontosan megmutatta, a Kardashian-Jenner-klán mennyire nem tartozik még a legnagyobb sztárcsaládok közé. Ugyanis az igazi nagy nevek egyáltalán nem erőltették meg magukat, hogy eleget tegyenek az invitálásnak. A Kimmel a Fenékkirálynői címért versengő Jennifer Lopez inkább gyerekeivel nyaralt, alig pár kilométerre a ceremóniától, Heidi Klum szintén nem szakította meg családi vakációját, Justin Bieber barátnője, Selena Gomez koncertjén volt, KimKa volt pasija, KanYe West pedig a stúdióban zenélgetett. A gyerekkori jó barátok, akik gyakorlatilag elindították a sztárság útján Kimmy-t, Paris Hilton és Nicole Richie viszont még meghívót sem kaptak.

Címkék: Kim Kardashian

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára