Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2020. Október 23. 16:39, péntek | PR
Forrás: (x)

Férfi divattrendek őszre? Itt megtalálod!

Férfi divattrendek őszre? Itt megtalálod!

Felkészültél a hűvösebb napokra? Ha követed a divatot, és szeretnél lépést tartani az idei őszi-téli férfi divattrendekkel, akkor a legjobb helyen jársz. Bemutatjuk neked a 2020 őszi-téli kollekcióját.

#1 Halhatatlan farmer

Ahogy azt egy jó ideje megfigyelhetjük, a klasszikus farmer darabok a divat világában halhatatlanok. Ha van a szekrényedben néhány farmernadrág vagy farmerkabát, akkor az alap már meg is van. Ha pedig a legfrissebb trendek izgatnak, akkor dobd fel a kabátod egy ruhára vasalható matricával. A hatás magáért beszél majd.

#2 Meleg darabok

Egy jó kabát az ősz és tél elengedhetetlen kelléke. Ideálisak a sötétebb föld színek ezekben az évszakokban, mint például a barna árnyalatai. Ez szín természetesen szuperül fest egy bőrkabát esetében is. A bőrdzseki, vagy ennek műbőr változata pedig az elegáns és sportos stílus kedvelőinek is tökéletes választás.

A kellemesebb, kevésbé hűvös napokon a kabát helyett elég lehet egy mellény is. Elsősorban sporthoz és túrázáshoz alkalmas, de ha egy kényelmes nadrággal és pulóverrel kombinálod akár a barátaiddal is találkozhatsz benne. Az ősz legkedveltebb színe a fekete, de bátran viselhetsz akár egy-egy neon színű darabot is.

De ne feledkezz meg az leghidegebb napokról sem, szóval semmiképp se hiányozzon a ruhatáradból a télikabát. Az idei szezon sztár színe a kék, és ha kicsit el szeretnél térni a megszokottól, akkor válassz egy műszőrme, gyapjú vagy plüss galléros kabátot.

A mi tippünk: Ha nincs még meg a tökéletes outfit, akkor nézz körül a Modivo webshopban, ahol izgalmas darabok várnak. Akár a klasszikus irányzatot, ha a kicsit extravagánsabb stílust szereted a Modivo kupon segítségével sokkal olcsóbban szerezheted be a kedvenceidet.

#3 Pulcsi, pulcsi és még több pulcsi

Pontosan, a tél nem tél meleg pulóver nélkül. Hogyan válassz mégis a trendi darabok közül könnyedén? Ha még nincs egy igazán menő pulóvered, akkor válassz egy kardigánt. Nem, az egyáltalán nem csak csajoknak való, minden stílusos férfi bátran hordhatja. A szezon sztárja a kockás minta – ha egy pulcsin, ha egy nadrágon, vagy ingen, de semmikép sem kerülheted el.

#4 Tartsd melegen lábaid

Az év hűvösebb napjain mindenképpen szükséged lesz egy megfelelő cipőre. A magastalpú cipők egyre nagyobb teret hódítanak – akár férfiaknak is! Tehát uraim, csak bátran! Abszolút klasszikus a bőr bokacipő, de semmit sem rontasz el, ha a metál fényű 90-es évek hangulatát idéző tornacipőt egy elegánsabb nadrággal vagy farmerrel kombinálsz.

#5 Kiegészítők

A divatirányzatok esetében nem feledkezhetünk meg a kiegészítőkről sem. A férfidivat sokat átvesz a női divattrendek elemeiből, főleg, ami a táskákat illeti. Nyugi, nem kell női retikült viselned. De jól teszed, ha beszerzel egy kisebb crossbody táskát, amely nem csak hasznos, de igazán stílusos is egyben. Télen sem szabad megfeledkeznünk a szemünk védelméről, ezért egy jó minőségű napszemüveg mindig jól jön.

A mi tippünk: Hol találsz a téli időszakban megfelelő napszemüveget? Az eOptika webshop igazán széles választékban kínál dioptriás szemüvegeket, kontaktlencséket, a napszemüvegeket, amelyeket az eOptika kupon segítségével sokkal olcsóbban be is szerezhetsz.

Címkék: ősz, divat, eoptika, kupon, modivo

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.

2024. Április 09. 11:23, kedd | PR

A mobil kaszinó appok térnyerése Magyarországon: Kényelem, elérhetőség és biztonság

Az elmúlt években Magyarországon is egyre népszerűbbé váltak a mobil szerencsejáték-alkalmazások.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.