Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Augusztus 23. 14:14, péntek | Helyi

Fém bottal ütötték és rúgták a férfit

Fém bottal ütötték és rúgták a férfit

Két ismerőse bántalmazott 2013. augusztus 21-én este egy férfit Pápán az autóbusz pályaudvaron. Ketten estek neki, ütötték, rúgták. A bántalmazott barátnője is kapott.

A Pápai Rendőrkapitányság garázdaság bűntett, súlyos testi sértés bűntett, valamintkönnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 21 éves B. Balázs pápai lakos és a 37 éves homokbödögei B. Róbert, továbbáa pápai 20 éves K. Nikolett Kornélia ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint B. Balázs és B. Róbert gyanúsítottak 2013. augusztus 21-én, este 18 óra körül a pápai autóbusz pályaudvaron odarohantak egy vanyolai férfi ismerősükhöz, akit bántalmazni kezdtek. A földre kerülő sértettet több ízben megrúgták, valamint B. Róbert a nála levő fém bottal többször megütötte. A férfi barátnője is kapott egy „kisebb pofont”, amikor párja védelmére kelt.
A helyszínen végzett adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül ismertté vált a két támadó kiléte, akik ellen a Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya elfogatóparancsot bocsátott ki. B. Balázst a rendőrök még aznap elfogták és őrizetbe vették. Társát, B. Róbertet úgyszintén nagy erőkkel keresték az egyenruhások, aki ennek hatására másnap délután önként feladta magát a rendőrkapitányságon, ahol őrizetbe vették. A nyomozók három személyt, köztükB. Balázs barátnőjét, a bűnsegédként eljárás alá vont K. Nikolett Kornéliát–aki a nyomozás jelenlegi adatai alapján a bántalmazás helyszínére hívta a 29 éves sértettet, illetvea támadásnál is jelen volt–gyanúsítottként hallgatták. Az elkövetők egyike sem tett vallomást.
A Pápai Rendőrkapitányság előterjesztést tett a két férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.

Fotó illusztráció (parameter.sk)

Címkék: rendőrség, verekedés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk

2024. Április 19. 13:31, péntek | Helyi

Baleset az új 83-ason Tétnél!

A középső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 83-as főút Pápa felé vezető oldalán, Tét közelében.