Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2011. Június 16. 12:48, csütörtök | Helyi
Forrás: Napló-online

Felmentették a tűzoltóparancsnokot

Felmentették a tűzoltóparancsnokot

A pápai önkormányzat képviselő-testülete szerda délután felmentette Németh Tamás tűzoltóparancsnokot beosztásából, mert dr. Bakondi György országos katasztrófavédelmi főigazgató őt nevezte ki a Veszprém megyei igazgatóság élére.

Németh Tamás négy és fél eredményes évet töltött el a pápai tűzoltóság élén, helyét megbízással Csillag István tűzoltó őrnagy veszi át.

Erőss Bulcsú, a Jobbik önkormányzati képviselője hozzászólásában politikai személycserének nevezte a kinevezést. Mint mondta, semmi sem indokolta dr. Lauer János megyei katasztrófavédelmi főigazgató menesztését. Dr. Áldozó Tamás polgármester köszönetet mondott a tűzoltóparancsnok példaértékű tevékenységéért, egyben átadta a megbízott parancsnok okmányait, és köszöntötte Bolla Róbertet, aki pápaiként nemrég kapta meg Az év Veszprém megyei tűzoltója címet.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 21. 11:03, hétfő | Helyi

Valami történt a Kisligetnél

Rendőrségi szalaggal zárták le a pápai park egy részét, több rendőrautó is a helyszínen van.

2019. Október 21. 11:00, hétfő | Helyi

Módosul a menetrend az őszi ünnepnapok idején

Az október 23-i és a november 1-jei ünnepnapokon, valamint az őszi szünet ideje alatt változik a helyközi és a Volánbusz üzemeltetésében lévő helyi járatok közlekedési rendje.

2019. Október 21. 08:25, hétfő | Helyi

Átvették megbízólevelüket a frissen megválasztott önkormányzati képviselők

Dr. Édes Ágnes, a Helyi Választási Bizottság elnöke hétfőn reggel átadta a megbízólevelet a múlt vasárnapi önkormányzati választáson mandátum szerzett képviselőknek.

2019. Október 20. 18:10, vasárnap | Helyi

Továbbra is gyengén szerepel a Perutz hazai pályán

Az NB III Nyugati csoportjának második helyén állt a pápai csapat a Bicske elleni találkozót megelőzően. A vendégek csak a 11. helyen tanyáztak, így okkal reménykedhetett a pápai közönség egy jó eredményben.