Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2023. December 11. 13:14, hétfő | Helyi
Forrás: Inopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Fellobbant a második gyertyaláng is az Esterházy-kastély udvarán

Fellobbant a második gyertyaláng is az Esterházy-kastély udvarán

Egy héttel ezelőtt azt írtuk, hogy talán még soha nem voltak ennyien rendezvéyen adventi időszakban Pápán, de most varárnap ezt a megállapításunkat felül kell vizsgálnunk, most talán még többen voltak!

Advent második vasárnapján a Pápai Református Egyházközség adta az ünnepi műsort, az óvodások és a kicsik alkotta kórus, valamint ifjúsági zenekar adott koncertet. Fellépett a TiboRóza tánccsoport, Mező Lászlóné, a Pápai Nyugdíjás Egyesület Énekkara, Nagy Imre, valamint a Refis Bábozda és a Háromhatár Kulturális Egyesület énekkara.

Az alkalmon Miklós Csongor lelkészi gyakornok tolmácsolta az igei gondolatokat, és gyújtotta meg a városi adventi koszorú második gyertyáját.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.

2024. Április 22. 14:55, hétfő | Helyi

Orbán Viktor Nemesgörzsönyben indította el vidéki kampánykörútját

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként hétfőn a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott

2024. Április 22. 14:52, hétfő | Helyi

Kormánytisztviselőre támadt egy 20 éves nő

Hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 20 éves nővel szemben, aki tavaly nyáron a házuk udvarán helyszíni szemlét tartó kormánytisztviselőre támadt Pápán.

2024. Április 22. 14:00, hétfő | Helyi

A város több pontján szedték a szemetet

A Föld napja alkalmából ma a Pápai Médiacentrum felhívására szedték a város több pontján a szemetet, tegnap pedig a Közösen Pápáért Egyesület aktivistái gyűjtötték össze az eldobált hulladékot a belvárosban.