Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Október 18. 22:28, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu

Felkavaró videót kaptunk olvasónktól

Felkavaró videót kaptunk olvasónktól

A másfél perces videón az látható, amint a pápai elkerülő úton egy férfi a hajánál fogva rángat egy nőt, akit többször meg is üt.

A videót egy autóból készítették, amely lassan halad, követve az eseményeket. A felvétel közepén a férfi átrángatja a nőt a forgalmas út túloldalára. Több autó is megáll, hallatszik, ahogy a halálra rémült nő segítségért kiált, de egyik járműből sem száll ki senki. Úgy tudjuk, a rendőrséget értesítették az úton közlekedők.

Kerestük az ügyben a Pápai Rendőrkapitányságot, de egyelőre nem kaptunk választ tőlük.

A felvétel eredetileg a közösségi médiában kezdett el terjedni, de úgy tudjuk, már a feltöltője levette onnan, egy másik felhasználó azonban visszatette a videóról készített másolatot. A videót eljuttattuk a rendőrséghez is.

Az ügyben a PápaiRendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetése miatt rendelt elnyomozást ismeretlen tettes ellen - derül ki a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság válaszából.

Csak erős idegzetűeknek!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 14. 09:36, vasárnap | Helyi

Kikapott a rangadón a Perutz

A Balatonfűzfő elleni mérkőzésen a Perutz rosszul sáfárkodott a helyzeteivel, ezért nem tudott pontot sem szerezni.

2024. Április 13. 14:00, szombat | Helyi

Közletakarítás - Figyelemfelhívó akciót tartottak a Pápai Polgárok

Pápa 800 éves történelmének jelképei lehetnének a belvárosi közlék, mai állapotuk azonban sokkal inkább arról árulkodik, mennyire nem becsülik ezeket a kis utcácskákat sem a városlakók, sem pedig a városvezetés - vélik a civilek.

2024. Április 12. 17:09, péntek | Helyi

»Politikai kultúraváltásra van szükség Pápán« - Bemutatta csapatát Grőber Attila

A Közösen Pápáért Egyesület, az Élhető és Gyarapodó Városért Egyesület, illetve az ellenzéki pártok támogatásával induló jelöltek legfontosabb célkitűzése, hogy megváltoztassák a helyi politikai kultúrát.

2024. Április 12. 13:48, péntek | Helyi

A kínai üzletek számíthatnak NAV ellenőrzésre Pápán