Városlista
2020. január 24, péntek - Timót

Hírek

2019. Október 18. 22:28, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu

Felkavaró videót kaptunk olvasónktól

Felkavaró videót kaptunk olvasónktól

A másfél perces videón az látható, amint a pápai elkerülő úton egy férfi a hajánál fogva rángat egy nőt, akit többször meg is üt.

A videót egy autóból készítették, amely lassan halad, követve az eseményeket. A felvétel közepén a férfi átrángatja a nőt a forgalmas út túloldalára. Több autó is megáll, hallatszik, ahogy a halálra rémült nő segítségért kiált, de egyik járműből sem száll ki senki. Úgy tudjuk, a rendőrséget értesítették az úton közlekedők.

Kerestük az ügyben a Pápai Rendőrkapitányságot, de egyelőre nem kaptunk választ tőlük.

A felvétel eredetileg a közösségi médiában kezdett el terjedni, de úgy tudjuk, már a feltöltője levette onnan, egy másik felhasználó azonban visszatette a videóról készített másolatot. A videót eljuttattuk a rendőrséghez is.

Az ügyben a PápaiRendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetése miatt rendelt elnyomozást ismeretlen tettes ellen - derül ki a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság válaszából.

Csak erős idegzetűeknek!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 23. 16:15, csütörtök | Helyi

Főbérlője pénzét lopta el

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 18 éves egyházaskeszői fiúval szemben folytatott.

2020. Január 23. 08:14, csütörtök | Helyi

Auchan Pápán? Megkerestük az áruházláncot!

Több olvasónk is megkereste hírportálunkat azzal az értesüléssel kapcsolatban, mely szerint azért került le a pápai áruház tetejéről a nagy méretű felirat, mivel egy másik áruházlánchoz kerül át a pápai üzlet.

2020. Január 23. 08:12, csütörtök | Helyi

Négy óra alatt kétszer kapták el ittasan

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 45 éves helyi férfival szemben folytatott.

2020. Január 23. 06:55, csütörtök | Helyi

Édes Lászlóné vehette át a Pro Cultura Díszoklevelet

1989 óta január 22-én ünnepeljük a magyar kultúra napját, annak emlékére, hogy a kézirat tanúsága szerint Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon fejezte be a Himnuszt.