Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. Május 23. 08:07, szombat | Helyi
Forrás: kisalfold.hu, police.hu

Felborult egy autó a 83-ason

Felborult egy autó a 83-ason

A karambol a 83-as főút és a Nagyszentpálra vezető bekötőútnál történt. Több ember is sérült az ütközés során - írja a kisalfold.hu.

A balesetben két ember sérült, őket a mentők a győri kórházba szállították. A Győr felé közlekedő autó megcsúszott a vizes úttesten, neki ütközött a szembe haladó fehér kocsinak, az árokba csúszott, majd végül fejtetőre állt a közeli szántóföldön.

Sokáig állt a forgalom, illetve kerülőúton zajlott a közlekedés, de estére a rendőrök befejezték a helyszínelést, és az útzárat feloldották.

Két személygépjármű ütközött Győrszemere-Nagyszentpál térségében. Teljes útlezárás van érvényben.

Eddig ismeretlen okból és körülmények között ütközött két személygépkocsi 2015. május 22-én 18 óra 25 perckor a 83-as számú főút 61-es kilométerszelvényében. A balesetben többen megsérültek.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. A Győr felől közlekedőket Koroncó, a Tét felől közlekedőket Kajárpéc irányába terelik a rendőrök - olvasható a Police.hu-n.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 20:36, szerda | Helyi

Kiütéses győzelemmel jutott tovább a megyei kupában a Perutz

A Veszprém vármegyei kupa 5. fordulójában az idén még veretlen Balatonfűzfő otthonába látogatott a Perutz, ahol sikerült revansot venni a bajnokságban elszenvedett vereségért és 5-0-s győzelemmel jutott tovább a Pápa.

2024. Május 01. 09:23, szerda | Helyi

Elindultak a fúvósok, ébresztőt fújnak a városnak

Szokásukhoz híven május első napján újra teherautóra ül Pápa Város Fúvószenekara és zenével ébreszti a város lakóit.

2024. Április 30. 13:06, kedd | Helyi

Pápára jön Magyar Péter

Május másodikán csütörtökön, este 6-kor beszél a Fő téren, majd pedig kötetlen beszélgetésre invitálja a jelenlévőket a Tisza párt vezetője.

2024. Április 30. 12:58, kedd | Helyi

Bocskay László visszalépett a jelöltségtől

A Fidesz-KDNP jelöltje kezelőorvosai javaslatára döntött úgy, hogy nem indul el az önkormányzati választáson, Pápa 3-as számú egyéni választókerületében.