Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2011. Augusztus 01. 14:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Felavatták Antal Imre síremlékét

Felavatták Antal Imre síremlékét

Talán sokan emlékeznek még arra, milyen méltatlan körülmények között élte utolsó éveit az egykori tévés legenda, Antal Imre.

Sírját sem sokan látogatták, ám úgy tűnik, hogy most az illetékesek végre méltó emléket állítottak a műsorvezetőnek.

 

Július 31-én lenne 76 éves Antal Imre zongoraművész, televíziós műsorvezető, a Magyar Televízió Örökös Tagja, aki három éve hunyt el. Régi adósságot törlesztve a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap nemrég méltó síremléket állíttatott Antal Imre sírjára a Farkasréti temetőben.

A zongorát mintázó gránitkő síremlék a zeneművészre utal, a kőlapon a véset az örökre letett mikrofonról pedig a legendás televíziósra. A sírkövet péntek délután avatta fel Böröcz István vezérigazgató Antal Imre egykori kollégáinak körében.

Vélhetően ez a momentum is hozzájárulhat majd ahhoz, hogy Antal Imre körül végre elcsitúljanak az örökösödési és egyéb viták és békében nyugodhasson.

Címkék: antal imre

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 18. 06:09, péntek | Bulvár

Nincs változás a világ legértékesebb márkáinak toplistáján

Immár a hetedik egymást követő évben lett az Apple és a Google a világ legértékesebb márkája az Interbrand nevű amerikai tanácsadó vállalat globális rangsorában.

2019. Október 17. 17:01, csütörtök | Bulvár

Räikkönen: Sör, fogorvos és Schumacher

Rendhagyó interjút közölt a svájci Blick a 40. születésnapját ünneplő Kimi Räikkönennel, a Forma-1 2007-es világbajnokával.

2019. Október 17. 14:49, csütörtök | Bulvár

Gájer Bálint esküvőre készül

Még van idő címmel jelent meg Gájer Bálint legújabb dalának klipje, amely azoknak szól, akik még nem találták meg az igaz szerelmet. Ezzel szemben Bálint szerencsésnek mondja magát, ő párjával már az esküvőjét tervezi.

2019. Október 15. 17:00, kedd | Bulvár

Két magyar film felújított változatát vetítik a Lumiere fesztiválon Lyonban

Mészáros Márta Ők ketten és Fábri Zoltán Az ötödik pecsét című filmjének felújított változatát vetítik a klasszikus filmeket felvonultató 11. Lumiere Grand Lyon Filmfesztiválon