Városlista
2021. január 18, hétfő - Piroska

Hírek

2011. Augusztus 01. 14:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Felavatták Antal Imre síremlékét

Felavatták Antal Imre síremlékét

Talán sokan emlékeznek még arra, milyen méltatlan körülmények között élte utolsó éveit az egykori tévés legenda, Antal Imre.

Sírját sem sokan látogatták, ám úgy tűnik, hogy most az illetékesek végre méltó emléket állítottak a műsorvezetőnek.

 

Július 31-én lenne 76 éves Antal Imre zongoraművész, televíziós műsorvezető, a Magyar Televízió Örökös Tagja, aki három éve hunyt el. Régi adósságot törlesztve a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap nemrég méltó síremléket állíttatott Antal Imre sírjára a Farkasréti temetőben.

A zongorát mintázó gránitkő síremlék a zeneművészre utal, a kőlapon a véset az örökre letett mikrofonról pedig a legendás televíziósra. A sírkövet péntek délután avatta fel Böröcz István vezérigazgató Antal Imre egykori kollégáinak körében.

Vélhetően ez a momentum is hozzájárulhat majd ahhoz, hogy Antal Imre körül végre elcsitúljanak az örökösödési és egyéb viták és békében nyugodhasson.

Címkék: antal imre

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 16. 18:06, szombat | Bulvár

Húszéves a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja

Megalakulásának 20. évfordulóját ünnepli pénteken a mindenki által szabadon szerkeszthető online világenciklopédia, a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja.

2021. Január 16. 17:02, szombat | Bulvár

A hermelin lett az év emlőse

A hermelint választotta 2021-ben az év emlősének a Vadonleső program, amelyet az Agrárminisztérium (AM) és a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. működtet a Magyar Természettudományi Múzeum közreműködésével.

2021. Január 16. 08:48, szombat | Bulvár

Emma Thompson is szerepel a Netflixnél készülő musicalben

Az Oscar-díjas Emma Thompson és Alisha Weir is szerepel a Roald Dahl Matilda, a kiskorú boszorkány című regénye nyomán a Netflix számára készülő musicalfilmben.

2021. Január 15. 13:00, péntek | Bulvár

Új közép-európai erősember szervezet indult

A profik amatőröknek is népszerűsítik a sportágat