Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2017. Június 30. 10:52, péntek | Belföld
Forrás: police.hu

Fegyveres bankrablás Tolnában - VIDEÓVAL

Fegyveres bankrablás Tolnában - VIDEÓVAL

Egy györkönyi pénzintézetet rabolt ki egy fegyveres férfi csütörtökön. Nem sokáig örülhetett a zsákmánynak, mivel három órán belül elfogták a 68 éves gyanúsítottat.

Egy györkönyi pénzintézetből érkezett bejelentés a rendőrségre, amely szerint csütörtökön 13 óra körül az intézetbe egy arcát maszkkal eltakaró, kezében fegyvert vagy annak utánzatát tartó férfi lépett, aki pénzt követelt. Az elkövető több mint egymillió forintot zsákmányolt, majd a helyszínről elmenekült. A cselekmény során senki nem sérült meg.

A Paksi Rendőrkapitányság, valamint a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai azonnal megkezdték a nyomozást, amelynek eredményeként három órán belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, akit rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki. A 68 éves paksi férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte, a nyomozók őrizetbe vették.

A rendőrök megtaláltak az elkövetéshez használt eszközöket, valamint nagyobb mennyiségű készpénzt is lefoglaltak.

Az ügyben a további eljárást a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság folytatja le.

Címkék: bankrablás, tolna

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:36, kedd | Belföld

1,7 százalékkal nőtt a GDP

A bruttó hazai termék (GDP), a gazdaság teljesítménye 2024 első negyedévében 1,7 százalékkal haladta meg az előző év azonos időszakit - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden első becslése alapján.

2024. Április 30. 08:30, kedd | Belföld

MÁV-Volán: május 1-jén ünnepnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok

Május elsején a vonatok az ünnepnapi menetrend szerint közlekednek, másnap már a megszokott munkanapi menetrend érvényes - tudatta a MÁV Zrt. kedden az MTI-vel.

2024. Április 30. 08:28, kedd | Belföld

Maruzsa Zoltán: cél a köznevelés digitalizációja

A kormány ebben a ciklusban a magyar köznevelés digitalizációját tűzte ki célul - jelentette ki a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára hétfőn Szolnokon.

2024. Április 30. 08:26, kedd | Belföld

Agrárminiszter: a brüsszeli elit feláldozta az európai gazdálkodókat a környezetvédelem oltárán

A brüsszeli elit feláldozta az európai gazdálkodókat a környezetvédelem oltárán, tehát alapvető változásra van szükség az uniós mezőgazdasági politikában, ami csak a jelenlegi brüsszeli elit leváltásával érhető el