Városlista
2024. június 21, péntek - Alajos

Hírek

2024. Május 29. 09:00, szerda | Helyi

Falusi CSOK - Akár 0 forint önerővel vehet vidéki ingatlant, idén december 31-ig!

Falusi CSOK - Akár 0 forint önerővel vehet vidéki ingatlant, idén december 31-ig!

Sokan kétkedve fogadják a hírt, pedig számos pápai, vagy környékbeli család élt már a lehetőséggel, és gyakorlatilag ingyenesen költözhetett be frissen felújított otthonába.

Az OTP Ingatlanpont munkatársai ingyenes tájékoztatást nyújtanak mindenkinek, személyre szabottan meg tudják mondani, hogy az adott család tud-e élni a rendlelkezésre álló lehetőségek valamelyikével.
Amennyiben megtalálják a megfelelő konstrukciót, és megtörténik a minkét fél számára biztosítékként szolgáló szerződéskötés, az ügyintézést teljes egészében átvállalják az ügyféltől, akinek így nem kell hivatalokba, ügyvédekhez futkosni, papírhalmokat kitölteni.

A falusi CSOK idén december 31-ig érhető el, ezért vissza nem térő alkalomról beszélhetünk. Gyermekes családoknak van lehetőségük így ingatlanhoz jutni, akár 0 forint önerő befizetésével. Az egyik szülőnek legalább 2 éves folyamatos munkaviszonnyal kell rendelkeznie, ez a legfontosabb feltétel, a gyermekek megléte mellett. Akár önerő nélkül megvásárolható az ingatlan, sőt, igényelhető a 7,5 millió forintos felújítási támogatás is, melynek köszönhetően a család egy frissen felújított otthonba költözhet be.

A kedvező kamatozású hitel miatt a magas törlesztőrészlettől sem kell félni, jellemzően havi 50 ezer forint alatti részletekről beszélhetünk, ami a jelenlegi albérletárakhoz képest kimondottan baráti.

Ha szeretné megtudni, hogy az Ön családja élhet-e a lehetőségek valamelyikével, hívja az OTP Ingatlanpont munkatársait, akik ingyenes tájékoztatást nyújtanak bárkinek, mindent pontosan kiszámolnak, és szerződésben rögzítik a megállapodás feltételeit.

Iroda: Pápa, Eötvös utca 16.Nyitva hétköznap 9-18 óráig
Telefon:Molnár Márk 06 30 265 5725 Győrffy Tamás 06 70 708 1049 Hernádi Tamás 06 30 504 8715

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 20. 11:27, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az egység polgármestere szeretnék lenni

A Városházán ma délelőtt átvette megbízólevelét Grőber Attila megválasztott polgármester, aki október 1-jén lép hivatalába.

2024. Június 20. 11:05, csütörtök | Helyi

A Kúria előtt a 2. választókörzet sorsa

Kerti Györgyi és Töreki-Vörös Ibolya közt mindössze egyetlen szavazat a különbség, utóbbi javára, Grőber Attiláék a szavazatok újraszámlálását kérik

2024. Június 20. 09:09, csütörtök | Helyi

Tegnap ültették el a virágokat, mára ellopták a felét

A Pápai Polgárok folytatták a belvárosi közlék rendbetételét, a korábban eltűnt virágokat pótolták, kisöpörték és kigazolták a kis utcácskákat. Szomorúan tapasztalták, hogy reggelre a virágok egy részét ellopták.

2024. Június 20. 09:02, csütörtök | Helyi

Folytatódik a rendőrségi razzia az utakon

A héten Veszprém vármegyében is fokozott közúti ellenőrzésekre kell számítani!