Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Július 16. 16:05, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Falunapon lopták el a pénztárcáját

Falunapon lopták el a pénztárcáját

A bejelentést követően néhány órán belül azonosították az elkövetőt Pápateszéren.

Egy pápateszéri nő 2021. július 14-én felkereste a helyi körzeti megbízottat azzal, hogy az elmúlt hétvégén megtartott falunapi rendezvényen ismeretlen tettes eltulajdonította a pénztárcáját, benne személyes irataival és huszonnégyezer-ötszáz forint készpénzzel. A tárcát hosszas keresés után megtalálták a hétvégén, de abban már csak az okmányok voltak, a készpénz nem. Adatgyűjtés során a hatóság látókörébe került egy pápateszéri nő, aki a cselekmény elkövetésével gyanúsítható. A rendőrök az 55 éves személyt elfogták, majd előállították, és a nyomozók őt gyanúsítottként kihallgatták. A helyi lakos elismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését, ellene lopás lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.