Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2015. Július 27. 19:14, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), Pápai Rk.

Falunapon garázdálkodott, a rendőrök fékezték meg

Falunapon garázdálkodott, a rendőrök fékezték meg

A Pápai Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztály két körzeti megbízottja elfogta és előállította az egyik Pápa-környéki településen tartott falunapi rendezvény rendbontóját.

A két körzeti megbízott Koller Péter r.tözszászlós és Baráth Balázs r.főtörzsőrmester 2015. július 25-én 23.00 órakor a Pápa-környéki településre sietett, mivel onnan bejelentés érkezett, hogy egy személy agresszíven viselkedik, félelmet, riadalmat kelt az ott tartózkodókban.

A Pápai Rendőrkapitányság helyszínre érkező körzeti megbízottjai megfékezték a garázda magatartást tanúsító 49 éves K.József helyi lakost. Az elfogást követően a pápai rendőrkapitányságra előállították és ellene büntető feljelentést tettek.
Az eljárást a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt.

A kép illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.

2024. Április 24. 12:46, szerda | Helyi

Dr. Czumbil Norbert nyerte a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj regionális különdíját

A jelenleg Csornán praktizáló neurológus jótékonysági célra ajánlotta fel a díjjal járó pénzjutalmat, amelyből pápai szervezet is részesült.

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.