Városlista
2022. november 30, szerda - András, Andor

Hírek

2014. Július 10. 15:01, csütörtök | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Falunapi Garázda

Falunapi Garázda

Vádemelési javaslattal zárta le a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya egy 22 éves pápakörnyéki lakos ellen folytatott nyomozást...

akik a megalapozott gyanú szerint a lakóhelyén megtartott falunapon felrúgott 2 db műanyag széket és kiabált, verekedett.

A rendelkezésre álló adatok szerint a megvadult fiatalember 2013. június 17.-én a faluközpontban lévő rendezvénynek helyt adó polgármesteri hivatal előtt az utcán kiabált, felrúgott 2 db műanyag széket és egy helyi lakossal verekedésbe kezdett.

A helyszínre érkező rendőrök megfékezték a rendbontó személyt, aki előállítását követően tettét megbánva beismerő vallomást tett, a történteket ittasságával magyarázta.

Az eljáró hatóság a garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás iratait 2014. július 07-én vádemelési javaslattal küldte meg a Pápai Járási Ügyészséghez.

Fotó illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 29. 16:28, kedd | Helyi

Két házba is betört a pápateszéri férfi

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai egy órán belül elfogták a pápateszéri betörőt, akinél több lopott tárgyat is megtaláltak.

2022. November 28. 10:36, hétfő | Helyi

Folyamatos a nyomozás a kemeneshőgyészi csontsovány kutya ügyében

A pápai nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a kutya egyik gazdáját.

2022. November 28. 10:29, hétfő | Helyi

Fókuszban a nők elleni erőszak megelőzése

A párkapcsolati és a családon belüli erőszakról kaptak tájékoztatást a pápai diákok.

2022. November 27. 13:31, vasárnap | Helyi

Rálőtt egy kismacskára, állatkínzás miatt kell felelnie a 26 éves pápai lakosnak

A nagyteveli sértett 2022. szeptember 5-én délután tett feljelentést a Pápai Rendőrkapitányságon amiatt, hogy előző este lövések hangját hallotta, majd másnap hajnalban a teraszán megsebesítve talált rá a kölyök macskájára.