Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2016. Május 06. 13:41, péntek | Helyi sport
Forrás: papa-ma.hu

Fallabda bajnokság a Várkertfürdőben

Fallabda bajnokság a Várkertfürdőben

Húsvét után megkezdődött, és mostanra be is fejeződött a Várkertfürdőben található bal oldali fallabda pálya felújítása.

A kivitelezők előbb a régi parkettát és betonréteget bontották el, majd teljesen új vízszigetelést készítettek dréncsöves megoldással, mindeközben a pálya főfalát is felújították, a munkálatok utolsó szakaszában pedig elhelyezték a speciális sportpadlót, felfestették a pályavonalakat. A teljesen megújult játékteret egy amatőr fallabda bajnoksággal szeretnék átadni a nagyközönségnek, a kupa május 8-án, vasárnap 15 órakor kezdődik. Nevezni a verseny napján 13 óráig a termálfürdő recepcióján lehet, a bajnokságban való részvétel díjmentes. Minden játékos ajándékot kap, az első helyezett díja egy tíz alkalmas fallabda bérlet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.

2024. Április 23. 18:42, kedd | Helyi

Grőber Attila: A nyugdíjas egyesület vezetője hívta-e a nyugdíjasokat, a személyi számukat kérve?

A hírek szerint történtek ilyen hívások, Baán Éva korábban azt nyilatkozta, hogy az egyesület nevében telefonáltak. Az ellenzéki politikust azonban megkeresték azzal, hogy Baán Éva hívta fel őket az adategyeztetés miatt.

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről