Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2017. Július 24. 09:57, hétfő | Sport
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), nso.hu

Fair play-díjat Pavuk Tírának

Fair play-díjat Pavuk Tírának

Az U20-as atlétikai Európa-bajnokságon megbotlott az élen haladó Tóth Lili Anna és földre zuhant. Többen elszaladtak mellette, de honfitársa, Pavuk Tíra a versennyel nem törődve megállt és a megpróbálta felsegíteni.

3000 ezer méteres akadályfutáson szerencsétlenül esett a fiatal magyar sportoló, agyrázkódás gyanújával kórházban tartották. A többiek átugrották, vagy ütköztek vele.

Az ifjúsági olimpián bronzérmes Tóth a segítség ennek ellenére sem tudta folytatni, feladta a versenyt, annyira szédült, a csípőjét ütötte meg.Pavuk 12. helyen ért célba, miután rákapcsolt a folytatásban, még előzött is párat. A közönség is óriási tapssal jutalmazta, és a csapat szállásán nagy ovációval fogadták.

👏Absolutely incredible scenes. Unbelievable sportsmanship👏 Hungary's Tira Pavuk checks on fallen teammate in 3,000m steeplechase final

European Athletics (@europeanathletics) által megosztott bejegyzés,

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 07:54, hétfő | Sport

A 125 éves Ferencváros gólrekordot döntött a Debrecen ellen

A bajnok és kupadöntős Ferencváros 5-1-re legyőzte a vendég Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

2024. Május 06. 07:53, hétfő | Sport

Miami Nagydíj - Pályafutása első sikerét aratta Lando Norris

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Miami Nagydíjat, ezzel pályafutása 110. futamán az első győzelmét aratta.