Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2011. November 24. 15:01, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Fábry az összeomlás szélén?

Fábry az összeomlás szélén?

Közeli ismerősei, munkatársai aggódnak Fábry Sándorért. Szerintük ugyanis a showman borzalmasan nehezen viselné, ha nem folytatódna a showja és csupán az otthoni teendőkről szólna az élete a jövőben.

Mindig is a szórakoztatás, a munka, a színpad volt Fábry Sándor élete. Kevés ember mondhatja el magáról, hogy a munkája nem csupán a szenvedélye, de olyan jó is benne, hogy azzal hosszú-hosszú éveken milliók arcára csaljon mosolyt. Fábry ilyen. Legalábbis egyelőre úgy tűnik, hogy ilyen volt. A showman műsora ugyanis továbbra is pihenőpályán hever, nem tudni, hogy visszakerül-e az RTL Klub képernyőre, vagy esetleg a közszolgálati tévén jelentkezik újra... Rengeteg a kérdés a műsor körül, a producer, Kovács Kristóf ugyan bizakodik, de a tény mellett nem lehet elmenni: nincs képernyőn a műsor és igen nagy a csend körülötte.

Ismerősei, közeli kollégái szerint Fábrynak mindenképp képernyőre kell kerülnie, hiszen neki lételeme a szereplés.

"Ha nem szerepelhet, abba kisebb túlzással belehal. Imádja a családját, valósággal szerelmes a lányába, de ennek ellenére dolgoznia is kell, szüksége van elfoglaltságra, sikerre, anélkül összeomolhat" - mesélte egy közeli kollégája a storyonline-nak.

Címkék: fábry sándor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára